Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 17:31

18
مرداد
جوجه کباب هاوایی + طرز تهیه

جوجه کباب هاوایی + طرز تهیه

در این مطلب قصد داریم روش تهیه جوجه کباب هاوایی را به شما عزیزان آموزش دهیم.

امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه جوجه کباب هاوایی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم برای جوجه کباب هاوایی:

سس کچاپ: ۱/۳ فنجان

شکر قهوه ای: ۱/۳ فنجان

سس سویا: ۱/۳ فنجان

آب آناناس: ۱/۴ فنجان

روغن زیتون: ۴ قاشق غذاخوری

سرکه: یک و ۱/۲ قاشق غذاخوری

سیر رنده شده: ۴ حبه

زنجبیل رنده شده: ١ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه: به میزان دلخواه

روغن زیتون: برای هنگام کباب کردن

سیخ چوبی: به میزان لازم

سینه مرغ تکه شده: ۵۰۰ الی ۷۰۰ گرم

کدوی سبز: ۲ عدد

آناناس مربع شده: ٣ فنجان

فلفل دلمه‌ای متوسط: یک و ۱/۲


پیاز بزرگ: ١ عدد

 

بیشتربخوانید:

جوجه کباب سرکه‌ای + طرز تهیه

طرز تهیه جوجه کباب رستورانی با ماست

پخت جوجه کباب حرفه ای خانگی با 4 نکته اصلی

روش مزه دار کردن گوشت جوجه کباب

 

 

طرز تهیه جوجه کباب هاوایی:

ابتدا همه مواد شامل سس کچاپ، شکر قهوه‌ای، سس سویا، نمک و فلفل، روغن زیتون، سرکه، آب آناناس، سیر خرد شده و زنجبیل رنده شده را با هم مخلوط می‌کنیم و جوجه‌ها را در مخلوط می‌ریزیم و خوب بهم می‌زنیم و برای ٢-٣ ساعت در یخچال می‌گذاریم. سپس جوجه‌ها را همانطور که در عکس مشاهده می‌کنیم یکی در میان با آناناس و فلفل دلمه‌ای و پیاز، کدو به سیخ می‌کشیم و روی کباب پز یا زغال کباب می‌کنیم در حین کباب شدن چندین بار روغن زیتون روی آن‌ها می‌زنیم و گرم سرو می‌کنیم.

 

منبع: ashpazi khebreha

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، جوجه کباب، مزه دار کردن جوجه کباب، طعمدار کردن جوجه کباب، جوجه کباب هاوایی، طرز تهیه جوجه کباب هاوایی تعداد بازديد: 721 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز