Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 03:54

2
تیر
جوجه کباب سرکه‌ای + طرز تهیه

جوجه کباب سرکه‌ای + طرز تهیه

در گزارش زیر طرز تهیه جوجه کباب با طعمی متفاوت را به شما آموزش می دهیم.

 در این دستور از سرکه سفید برای مارینه کردن استفاده شده که طعم جدیدی از کباب را با پخت آن تجربه خواهید کرد.

 بیشتر بخوانید:

کباب بوقلمون اسپایسی

 

طرز تهیه جوجه کباب سرکه‌ای

مناسب برای: ۴ نفر

مواد لازم :

سینه مرغ.................۲ عدد

روغن زینون..............۴/۱ پیمانه

سرکه سفید..................۴ تا ۵ قاشق غذاخوری

سیر............۳ حبه (رنده شده)

زردچوبه...............۱ قاشق چایخوری

نمک و فلفل................به مقدار لازم

 

 بیشتر بخوانید:

طرز تهیه مرغ پرتقالی مجلسی

گشنیز کباب آذربایجانی + طرز تهیه

اسکندر کباب خانگی با سس مارینا +طرز تهیه‌

 

طرز تهیه:

۱- سینه مرغ را به قطعات مناسب برای جوجه تکه کنید.

۲- گوشت‌های تکه شده را با مابقی مواد لازم مخلوط کرده و به مدت ۱ تا ۲ ساعت استراحت دهید تا مزه دار شوند.

۳- گوشت را روی منقل یا گاز کباب کنید، همراه با گوجه کبابی شده و برنج سرو نمائید.

نکات :

۱- این روش جوجه کباب را می‌توانید برای دیگر قسمت‌های مرغ نیز بکار ببرید.

۲- برای طعم بهتر جوجه می‌توانید از روز قبل تکه‌های مرغ را در مخلوط مواد بخوابانید تا حسابی مزه دار شوند.

منبع: میهن فال

برچسب ها: مزه دار کردن جوجه کباب تعداد بازديد: 625 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز