در این دستور از سرکه سفید برای مارینه کردن استفاده شده که طعم جدیدی از کباب را با پخت آن تجربه خواهید کرد.
بیشتر بخوانید:
کباب بوقلمون اسپایسی
مناسب برای: ۴ نفر
مواد لازم :
سینه مرغ.................۲ عدد
روغن زینون..............۴/۱ پیمانه
سرکه سفید..................۴ تا ۵ قاشق غذاخوری
سیر............۳ حبه (رنده شده)
زردچوبه...............۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل................به مقدار لازم
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه مرغ پرتقالی مجلسی
گشنیز کباب آذربایجانی + طرز تهیه
اسکندر کباب خانگی با سس مارینا +طرز تهیه
طرز تهیه:
۱- سینه مرغ را به قطعات مناسب برای جوجه تکه کنید.
۲- گوشتهای تکه شده را با مابقی مواد لازم مخلوط کرده و به مدت ۱ تا ۲ ساعت استراحت دهید تا مزه دار شوند.
۳- گوشت را روی منقل یا گاز کباب کنید، همراه با گوجه کبابی شده و برنج سرو نمائید.
نکات :
۱- این روش جوجه کباب را میتوانید برای دیگر قسمتهای مرغ نیز بکار ببرید.
۲- برای طعم بهتر جوجه میتوانید از روز قبل تکههای مرغ را در مخلوط مواد بخوابانید تا حسابی مزه دار شوند.
منبع: میهن فال