Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 20 تیر 1399 - 10:31

9
تیر
طرز تهیه کباب برنجی غذای سنتی خراسان رضوی

طرز تهیه کباب برنجی غذای سنتی خراسان رضوی

در گزارش زیر طرز تهیه کباب برنجی را آموزش می‌دهیم.

 کباب برنجی یکی از غذا‌های سنتی استان خراسان رضویی می‌باشد که ترکیب آن علاوه بر گوشت از برنج نیز استفاده می‌شود. تقریبا چیزی شبیه به کباب تابه ایست، اما با یک رسپی متفاوت.

مواد لازم:

گوشت...............۵۰۰ گرم

برنج.............⅕ پیمانه

روغن.............۱ پیمانه

آرد............۱ پیمانه

تخم مرغ..............۲ عدد

پیاز...............۲ عدد

نمک.............به مقدار لازم

فلفل...........به مقدار لازم

 

بیشتر بخوانید:

جوجه کباب سرکه‌ای + طرز تهیه

برنج را در کمی آب می‌پزیم و آن را با پیاز چرخ می‌کنیم.

سپس گوشت چرخ کرده را با برنج و پیاز مخلوط کرده و هر دو را یک بار دیگر چرخ می‌کنیم.

سپس تخم مرغ‌ها را در ظرفی می‌شکنیم و خوب هم می‌زنیم و همراه نمک و فلفل به مخلوط فوق اضافه می‌کنیم.

روی تخته‌ای صاف مقداری آرد می‌پاشیم و مخلوط به دست آمده را روی آن می‌گذاریم و مالش می‌دهیم.

در آخر از این مواد قطعه قطعه بر می‌داریم و به شکل کباب در می‌آوریم و در روغن سرخ می‌کنیم.

منبع: غذالند

 بیشتر بخوانید:

طرز تهیه مرغ پرتقالی مجلسی

گشنیز کباب آذربایجانی + طرز تهیه

اسکندر کباب خانگی با سس مارینا +طرز تهیه‌

برچسب ها: غذای سنتی، کباب، آموزش آشپزی، کباب برنجی، طرز تهیه کباب برنجی تعداد بازديد: 114 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز