کباب شیش طاووق یک غذای لبنانی است که طرفداران زیادی نه فقط در لبنان بلکه در سراسر جهان دارد.
این غذا از سینه مرغ که به روش خاصی مزهدار شده تهیه میشود و آن را به صورت کباب، گریل شده و یا درون فر میپزند. اغلب آن را با ثومیه و یا سالاد کول سلو سرو میکنند.
مواد لازم برای ۴ نفر
فیله سینه مرغ............. یک کیلو
سیر................ ۵ حبه
روغن زیتون............... نصف پیمانه
آب لیمو ترش.............. ۳ قاشق سوپ خوری
پودر آویشن............. ۱ قاشق غذا خوری
فلفل سیاه............. نصف قاشق چایخوری
کره............... ۲۵ گرم
قارچ.............. به میزان دلخواه
فلفل دلمهای رنگی ................به میزان دلخواه
نمک............... به مقدار لازم
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه کباب برنجی غذای سنتی خراسان رضوی
طرز تهیهی کباب کاکوری؛ غذای خوشمزه هندی
۱. سیر را رنده کنید با روغن زیتون، آب لیمو، پودر آویشن و پودر فلفل مخلوط کنید.
۲. مرغ را تکه کنید و با سس آماده شده آغشته کنید به مدت ۲۴ ساعت داخل یخچال بگذارید.
۳. بعد از استراحت مواد فلفل دلمهای را به صورت مربع تکه کنید و مرغ، قارچ، را یکی در میان داخل سیخ قرار دهید.
۴. در آخر کره ذوب شده را روی آن بریزید تا خشک نشود.
نکتهها: شیش طاووق دستور طبخهای متفاوتی دارد که میتونید به جای روغن زیتون از کره یا سس مایونز استفاده کنید.
همچنین میتوانید به جای پودر آویشن از مرزه استفاده کنید.
میتوانید کباب شیش طاووق را با سس ثومیه میل کنید. ثومیه را بدین ترتیب درست کنید:
یک دوم پیمانه ماست چکیده
یک دوم پیمانه سس مایونز
پنج حبه سیر رنده شده
یک چهارم قاشق چایخوری نمک
یک قاشق غذاخوری آبلیمو
مواد لازم را با هم خوب مخلوط کنید و در یخچال بگذارید تا خنک شود. این سس میتواند تا یک هفته مزه خود را حفظ کند.
منبع:تابناک با تو