کیان رنجبر
مواد لازم برای 4نفر
پیاز ۱ عدد
جعفری خرد کرده یک دسته کوچک (50 گرم)
گوشت چرخکرده ۴۵۰ گرم
دارچین ۱ قاشق چایخوری
نمک به میزان لازم
سس موهامورا نصف پیمانه
مواد لازم برای تهیه سس موهامورا
فلفل دلمهای قرمز ۳ عدد
گردو ۵۰ گرم
سیر له کرده ۴ حبه
پودر زیره سبز سهچهارم قاشق چایخوری
رب انار یکو نیم قاشق سوپخوری
پیاز خرد کرده ۱ عدد کوچک
فلفل قرمز (یا فلفل آلپو یا پاپریکای بوداده) ۱ قاشق چایخوری
نمک ۱ قاشق چایخوری
روغن زیتون یکچهارم پیمانه
روش تهیه کباب موهامورا
پیاز، جعفری، گوشت، دارچین و نمک را در کاسه دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا بخوبی ترکیب شوند.
آنگاه نیمی از سس ماهامورا را اضافه کنید و مخلوط نمائید.
سپس هربار قدری از مخلوط را برداشته و به سیخ بکشید و به آن فرم سوسیس دهید.
حالا کباب را در سینی فر بچینید و در فر گرم کرده با دمای 200 درجه سانتیگراد آن را بپزید.
هرازگاهی آن را زیر و رو کنید تا کاملا پخته و برشته شود.
سپس نانهای پیتا را با باقیمانده سس مزهدار کنید و کبابها را روی آن قرار دهید.
روش تهیه سس ماهامورا
فلفلها را همراه با گردو، سیر، زیره، رب انار، پیاز، فلفل قرمز، نمک و روغن در کاسه دستگاه غذاساز بریزید و روشن کنید تا مخلوطی صاف و یکدستی حاصل شود.
سپس در تابه ماسبی بریزید و روی حرارت ملایم قدری تفت دهید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید: