Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 4 آذر 1403 - 09:48

10
مهر
کباب موهامورا

کباب موهامورا

پیاز، جعفری، گوشت، دارچین و نمک را در کاسه دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا بخوبی ترکیب شوند. آن‌گاه نیمی از سس ماهامورا را اضافه کنید و مخلوط نمائید.

کیان رنجبر

 

مواد لازم برای 4نفر 

پیاز                                                        ۱ عدد

جعفری خرد کرده                                      یک دسته کوچک (50 گرم)

گوشت چرخکرده                                      ۴۵۰ گرم

دارچین                                                   ۱ قاشق چایخوری

نمک                                                       به میزان لازم

سس موهامورا                                         نصف پیمانه 

مواد لازم برای تهیه سس موهامورا

فلفل دلمه‌ای قرمز                                     ۳ عدد

گردو                                                      ۵۰ گرم

سیر له کرده                                            ۴ حبه

پودر زیره سبز                                          سه‌چهارم قاشق چایخوری

رب انار                                                   یک‌و نیم قاشق سوپخوری

پیاز خرد کرده                                          ۱ عدد کوچک

فلفل قرمز (یا فلفل آلپو یا پاپریکای بوداده)     ۱ قاشق چایخوری

نمک                                                     ۱ قاشق چایخوری

روغن زیتون                                             یک‌چهارم پیمانه

روش‌ تهیه کباب موهامورا

پیاز، جعفری، گوشت، دارچین و نمک را در کاسه دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا بخوبی ترکیب شوند.

آن‌گاه نیمی از سس ماهامورا را اضافه کنید و مخلوط نمائید.

سپس هر‌بار قدری از مخلوط را برداشته و به سیخ بکشید و به آن فرم سوسیس دهید.

حالا کباب را در سینی فر بچینید و در فر گرم کرده با دمای 200 درجه سانتیگراد آن را بپزید.

هرازگاهی آن را زیر و رو کنید تا کاملا پخته و برشته شود.

سپس نان‌های پیتا را با باقیمانده سس مزه‌دار کنید و کباب‌ها را روی آن قرار دهید. 

روش تهیه سس ماهامورا

فلفل‌ها را همراه با گردو، سیر، زیره، رب انار، پیاز، فلفل قرمز، نمک و روغن در کاسه دستگاه غذاساز بریزید و روشن کنید تا مخلوطی صاف و یکدستی حاصل شود.

سپس در تابه ماسبی بریزید و روی حرارت ملایم قدری تفت دهید.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

کباب چوبی با ران بوقلمون

کباب سوخاری فیله مرغ

کباب تابه

کباب سبزینه

کباب ماهی و لیمو

کباب مکزیکی

ترشه کباب

کباب آدانا

کباب شاهی

کباب مالای

اسکندر کباب

کباب ضیافتی

 

برچسب ها: کباب، آشپزباشی، زندگی آنلاین، پخت کباب، کباب موهامورا، دستور تهیه کباب موهامورا، طرز تهیه کباب موهامورا تعداد بازديد: 394 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز