اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 4 تا 6 نفر
ران بوقلمون 1 کیلوگرم
پیاز خرد کرده 1 عدد درشت
فلفل دلمهای خرد کرده 1 عدد
سیخ چوبی مخصوص کباب چوبی به میزان لازم
کره 50 گرم
نمک و فلفل به میزان لازم
زردچوبه یکدوم قاشق چایخوری
رب گوجهفرنگی 2 قاشق سوپخوری
آبلیموی تازه 3 قاشق سوپخوری
زعفران به میزان لازم
روش تهیه کباب چوبی با ران بوقلمون
بوقلمون را به قطعههای کوچک برش بزنید.
آنگاه تکههای بوقلمون، پیاز و فلفل را به سیخ چوبی بکشید تا تمام مواد به سیخ کشیده شوند.
حالا در تابه مناسبی کره را روی حرارت آبکرده و سیخهای کباب چوبی را درون تابه بگذارید و با حرارت ملایم تفت دهید.
هر از گاهی پشت رو کنید تا طلاییرنگ شود.
سپس نمک، فلفل و زردچوبه را افزوده و به میزان کافی آب اضافه کنید و با حرارت ملایم آن را بپزید.
اینک رب گوجهفرنگی را با یک قاشق روغن تفت دهید، آبلیمو و زعفران را اضافه کنید.
حالا آن را به کبابها اضافه کرده تا کاملا مزهدار شوند و آبش کشیده کم شود.
پس از پخت کامل کباب را در ظرف مناسبی بکشید و با چلو سرو نمائید.
یادآوری
سیخهای کباب را قبل از مصرف، یک ساعت در آب بخیسانید تا روی حرارت نسوزد!
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید:
کباب سوخاری فیله مرغ
کباب تابه
کباب سبزینه
کباب ماهی و لیمو
کباب مکزیکی
ترشه کباب
کباب آدانا
کباب شاهی
کباب مالای
اسکندر کباب
کباب ضیافتی