کیان رنجبر
مواد لازم برای 6-8 نفر
گشنیز تازه 25 گرم
اسفناج تازه 25 گرم
زنجفیل رنده کرده 1 قاشق چایخوری
سیر لهکرده 1 - 2 حبه
فلفل سبز چیلی 1 عدد
نعنا تازه 15 گرم
آبلیمو 2 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
پیاز ریز خرد کرده 1 عدد بزرگ
روغن 4 قاشق سوپخوری
مرغ بدون استخوان 700 گرم
زردچوبه 1 قاشق چایخوری
ماست 85 گرم
گوجه گیلاسی و بیبی اسفناج برای تزئین به میزان لازم
روش تهیه مرغ در سس گشنیز
گشنیز، اسفناج، زنجفیل، سیر، فلفل چیلی، نعنا، آبلیمو، نمک و فلفل را در کاسه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید.
آنگاه پیاز را در قدری روغن تفت دهید تا نرم و شفاف شود.
حالا مرغ را اضافه کنید و به همراه پیاز تفت دهید.
سپس نمک، فلفل و زردچوبه بیفزائید و بگذارید مرغ بپزد.
حالا ماست و سبزیجات پوره کرده را به خوراک افزوده و به مدت 15 دقیقه دیگر خوراک بپزد.
اینک خوراک را در ظرف مناسبی بریزید و با گوجه گیلاسی و بی بی اسفناج آن را بیارائید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید:
پاپیای مرغ
مرغ برشته لیموئی
مرغ برشته
كباب مرغ برشته با سس بادام زمینی
مرغ برشته با پوره نخودفرنگی
مرغ برشته انگشتی
كتف مرغ برشته