Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 10:56

28
اردیبهشت
پاستای بلوچیز و موزارلا

پاستای بلوچیز و موزارلا

پاستا را با آبجوش و نمک به مدت 8 دقیقه بجوشانید. آن گاه آن را در آبکش بریزید و کنار بگذارید. سپس قارچ را همراه با روغن و آبلیمو با حرارت زیاد تفت دهید.

اعظم گلزارمنش

 

مواد لازم برای 4-6 نفر 

پاستا                                        350 گرم

قارچ ورقه ای خرد کرده                  100 گرم

روغن                                          یک قاشق سوپخوری

آبلیمو                                        یک قاشق سوپخوری

فیلۀ برشته کردۀ مرغ                    600 گرم

نمک و فلفل                                به میزان لازم

سیر له کرده                               1 حبه

کره                                           60 گرم

خامه                                         100 گرم

پنیر بلوچیز                                  125 گرم

پنیر موزارلا رنده‌کرده دالیا               150 گرم

ریحان خرد کرده                           2 قاشق سوپخوری

روش‌ تهیه پاستای بلوچیز و موزارلا

پاستا را با آبجوش و نمک به مدت 8 دقیقه بجوشانید.

آن گاه آن را در آبکش بریزید و کنار بگذارید.

سپس قارچ را همراه با روغن و آبلیمو با حرارت زیاد تفت دهید.

حالا در ظرف مناسبی پاستا، فیله های مرغ، قارچ، نمک، فلفل، سیر و کره را با هم مخلوط کنید.

خامه را نیز روی حرارت بگذارید تا گرم شود.

پنیر بلوچیز را به آن بیفزائید و حرارت را خاموش کنید و خوب هم بزنید تا ترکیب شوند.

اکنون نیمی از پنیر موزارلا را با پاستا ترکیب کنید و کف ظرف مناسبی را چرب کنید و پاستا را در آن بریزید.

بعد رویش مخلوط خامه و پنیر بلوچیز را بریزید و در آخر باقیماندۀ پنیر موزارلا را بیفزائید و اندکی ریحان رویش بپاشید و به مدت 20 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجۀ سانتیگراد بپزید.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

پاستا برگر

پاستا فاگیولی

کاسه‌های پاستا و اسفناج

سالاد گرم پاستا و پنیر

پاستا با دو نوع سس

سالاد پاستا و پپرونی

پاستا با کوفته قلقلی

پاستا چهار پنیر

آشپزی با انواع ماکارونی - جلد اول

آشپزی با انواع ماکارونی - جلد دوم

 

برچسب ها: آشپزی، آموزش آشپزی، آشپزباشی، آموزش پاستا، زندگی آنلاین، پاستای بلوچیز و موزارلا، پاستای بلوچیز، پاستای موزارلا، دستور تهیه پاستای بلوچیز و موزارلا، روش تهیه پاستای بلوچیز و موزارلا تعداد بازديد: 412 تعداد نظرات: 1

نظرات

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز