اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 4-6 نفر
پاستا 350 گرم
قارچ ورقه ای خرد کرده 100 گرم
روغن یک قاشق سوپخوری
آبلیمو یک قاشق سوپخوری
فیلۀ برشته کردۀ مرغ 600 گرم
نمک و فلفل به میزان لازم
سیر له کرده 1 حبه
کره 60 گرم
خامه 100 گرم
پنیر بلوچیز 125 گرم
پنیر موزارلا رندهکرده دالیا 150 گرم
ریحان خرد کرده 2 قاشق سوپخوری
روش تهیه پاستای بلوچیز و موزارلا
پاستا را با آبجوش و نمک به مدت 8 دقیقه بجوشانید.
آن گاه آن را در آبکش بریزید و کنار بگذارید.
سپس قارچ را همراه با روغن و آبلیمو با حرارت زیاد تفت دهید.
حالا در ظرف مناسبی پاستا، فیله های مرغ، قارچ، نمک، فلفل، سیر و کره را با هم مخلوط کنید.
خامه را نیز روی حرارت بگذارید تا گرم شود.
پنیر بلوچیز را به آن بیفزائید و حرارت را خاموش کنید و خوب هم بزنید تا ترکیب شوند.
اکنون نیمی از پنیر موزارلا را با پاستا ترکیب کنید و کف ظرف مناسبی را چرب کنید و پاستا را در آن بریزید.
بعد رویش مخلوط خامه و پنیر بلوچیز را بریزید و در آخر باقیماندۀ پنیر موزارلا را بیفزائید و اندکی ریحان رویش بپاشید و به مدت 20 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجۀ سانتیگراد بپزید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید:
پاستا برگر
پاستا فاگیولی
کاسههای پاستا و اسفناج
سالاد گرم پاستا و پنیر
پاستا با دو نوع سس
سالاد پاستا و پپرونی
پاستا با کوفته قلقلی
آشپزی با انواع ماکارونی - جلد اول
آشپزی با انواع ماکارونی - جلد دوم