Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 10 اردیبهشت 1403 - 19:58

15
آبان
پاستا با كوفته قلقلی

پاستا با كوفته قلقلی

ابتدا در قابلمه مناسبی آب را بجوشانید. آن‌گاه پاستا را بیفزائید و بپزید تا نرم شود سپس آن را آبكش كنید. حالا كوفته قلقلی‌ها را لابه‌لای هم درون ظروف نسوز چربكرده به گنجایش 10 پیمانه بریزید.

ایران كوهستانی

 

 

مواد لازم برای  6 نفر

پاستا                              500 گرم

پنیر پارمسان رنده كرده      یك‌سوم پیمانه

مواد لازم برای تهیه كوفته قلقلی

نان سفید خردكرده           1 برش

شیر                              1 پیمانه

گوشت چرخكرده گوساله   350 گرم

پیاز قرمز رنده‌كرده            1 عدد متوسط

سیر له‌كرده                    1 حبه

پنیر پارمسان رنده كرده     یك‌چهارم پیمانه

جعفری خردكرده              2 قاشق سوپخوری

ریحان خردكرده                2 قاشق سوپخوری

روغن برای سرخ‌كردن      به میزان لازم

مواد لازم برای تهیه سس

كره                              125 گرم

آرد                               125 گرم

شیر                           1/25 لیتر (5 پیمانه)

ژامبون خردكرده           3 ورق

سس خردل               یك و یك‌دوم قاشق سوپخوری

پیازچه خردكرده          2 قاشق سوپخوری

 روش تهیه پاستا با كوفته قلقلی

ابتدا در قابلمه مناسبی آب را بجوشانید. آن‌گاه پاستا را بیفزائید و بپزید تا نرم شود سپس آن را آبكش كنید. حالا كوفته قلقلی‌ها را لابه‌لای هم درون ظروف نسوز چربكرده به گنجایش 10 پیمانه بریزید و رویش را با سس و پنیر بپوشانید و در فر بگذارید. حال خوراك را به مدت 15-20 دقیقه در فر گرم‌ كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.

روش تهیه كوفته قلقلی: در كاسه مناسبی نان و شیر را مخلوط كنید و 5 دقیقه صبر كنید تا نان در شیر خیس بخورد. آن‌گاه گوشت، پیاز، سیر، پنیر و سبزی معطر را به آن بیفزائید و مخلوط نمائید. حالا در تابه مناسبی 2 قاشق سوپخوری روغن بریزید و روی اجاق داغ كنید. سپس هر بار 1 قاشق چایخوری از مایه گوشت بردارید و به شكل توپ درآورید و در روغن سرخ كنید.

روش تهیه سس: كره را در تابه بریزید و روی اجاق آب كنید. آن‌گاه آرد را بیفزائید و 3 دقیقه تفت دهید. سپس شیر را بیفزائید و سس را پیوسته هم بزنید تا قدری غلیظ شود. حالا آن را از روی حرارت بردارید و ژامبون، سس خردل و پیازچه را بیفزائید و مخلوط كنید.

 

برچسب ها: آشپزی با کوفته، تهیه پاستا با کوفته، مواد لازم پاستا با کوفته، پاستا با کوفته، مواد لازم پاستا و کوفته، کوفته قلقلی، روش تهیه پاستا و کوفته تعداد بازديد: 729 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز