Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 16:58

23
اردیبهشت
پاستا چهار پنیر

پاستا چهار پنیر

در ظرف مناسبی کره را آب کنید و سیر را درآن تفت دهید. آن گاه پاستا را به آن بیفزائید و پس از گرم شدن مخلوط پنیرها، شیر و خامه را بیفزائید و حرارت را کم کنید تا پنیرها کاملا آب شوند.

کیان رنجبر

 

مواد لازم برای 4 نفر 

سیر له کرده                            یک حبه

کره                                        به میزان لازم

پاستا پخته                              300 گرم

پنیر خامه ای                            50 گرم

پنیر چدار                                 20 گرم

پنیر پارمسان                            10 گرم

پنیر موزارلا                               20 گرم

شیر                                       50 میلی لیتر

خامه                                      50 گرم

سیاه دانه                                به میزان دلخواه

روش تهیه پاستا چهار پنیر 

در ظرف مناسبی کره را آب کنید و سیر را درآن تفت دهید.

آن گاه پاستا را به آن بیفزائید و پس از گرم شدن مخلوط پنیرها، شیر و خامه را بیفزائید و حرارت را کم کنید تا پنیرها کاملا آب شوند و سطح پاستا را بگیرند.

اینک پاستا را در ظرف مناسب پذیرائی سرو کنید و با سیاه دانه بیارائید.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

پاستا برگر

پاستا فاگیولی

کاسه‌های پاستا و اسفناج

سالاد گرم پاستا و پنیر

پاستا با دو نوع سس

سالاد پاستا و پپرونی

پاستا با کوفته قلقلی

آشپزی با انواع ماکارونی - جلد اول

آشپزی با انواع ماکارونی - جلد دوم

 

برچسب ها: پاستا، روش تهیه پاستا، آشپزباشی، زندگی آنلاین، دستور تهیه پاستا، پاستا چهار پنیر، پاستابا چهار پنیر تعداد بازديد: 484 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز