Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 14 اردیبهشت 1403 - 05:21

7
آذر
پاستا با دو نوع سس

پاستا با دو نوع سس

در ظرف مناسبی آب بریزید و روی اجاق بجوشانید. نمك و قدری روغن اضافه‌كنید، پاستا را به آن بیفزائید و به مدت 5 تا 8 دقیقه بجوشانید تا پاستا نرم شود.

مرضیه مرشدی

 

 

مواد لازم برای 4-6 نفر

ماكارونی نواری سبزرنگ     250 گرم

نمك                                به میزان لازم

روغن‌ مایع                       2 قاشق سوپخوری

ریحان تازه برای تزئین       به میزان لازم

مواد لازم برای تهیه سس گوجه‌فرنگی

روغن زیتون                  2 قاشق سوپخوری

پیاز خردكرده                1 عدد

سیر له‌كرده                1 حبه

فیله گوجه‌فرنگی خردكرده400 گرم

جعفری خردكرده         2 قاشق سوپخوری

پودر آویشن               یك‌دوم قاشق چایخوری

برگ بو                      2 عدد

شكر                        1 قاشق چایخوری

رب گوجه‌فرنگی         2 قاشق سوپخوری

نمك و فلفل             به میزان لازم

مواد لازم برای تهیه سس مرغ

كره                       55 گرم

مرغ پوست كنده و بدون استخوان نواری‌خردكرده400 گرم

بادام                     85 گرم

خامه                    300 میلی‌لیتر

نمك و فلفل          به میزان لازم

 

روش تهیه

در ظرف مناسبی آب بریزید و روی اجاق بجوشانید. نمك و قدری روغن اضافه‌كنید، پاستا را به آن بیفزائید و به مدت 5 تا 8 دقیقه بجوشانید تا پاستا نرم شود. حالا پاستای گرم را در ظرف مناسبی بریزید و رویش را با هر دو سس و ریحان، تزئین نمائید. 

روش تهیه سس گوجه‌فرنگی

ابتدا روغن را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق، با حرارت متوسط داغ كنید. پیاز را بیفزائید و آن را تفت‌دهید تا نرم و سبك شود. سپس سیر را بیفزائید و به مدت یك دقیقه دیگر تفت‌دهید. حالا گوجه‌فرنگی، جعفری، آویشن، برگ بو، شكر و رب گوجه‌فرنگی را به آن اضافه و مخلوط نمائید.

نمك و فلفل را هم بیفزائید و بدون این‌كه در ظرف را بگذارید، صبركنید نیمی از آب سس بخار شود. اكنون ظرف را از روی حرارت بردارید و برگ بو را از مخلوط جدا كنید.

روش تهیه سس مرغ

ابتدا كره را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت آب كنید، سپس مرغ و بادام‌ را بیفزائید و به مدت 5 تا 6 دقیقه تفت‌دهید. اینك خامه، نمك و فلفل را بیفزائید. اكنون سس آماده مصرف می‌باشد.

 

 

 

برچسب ها: پاستا، پاستا با سس، آموزش پاستا با دو نوع سس، روش تهیه پاستا با دو نوع سس، مواد لازم پاستا با دو نوع سس، تهیه پاستا با سس تعداد بازديد: 868 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز