Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 6 خرداد 1398 - 12:52

13
آذر
سالاد گرم پاستا و پنیر

سالاد گرم پاستا و پنیر

ابتدا پاستا را در آبجوش بریزید تا نرم شود. سپس آن‌را آبكش كنید. آن‌گاه در كاسه‌مناسبی پاستا، نخودفرنگی، نعنا، ژامبون و پوست لیمو را بریزید و مخلوط كنید.

اعظم گلزارمنش

 

 

مواد لازم برای 6 نفر

پاستا                        375 گرم

نخودفرنگی پخته         200 گرم

نعنای خردكرده           یك‌دوم پیمانه

ژامبون خردكرده          150 گرم

پوست لیموی رنده‌كرده1 قاشق سوپخوری

پنیر تازه و خردكرده     200 گرم

مواد لازم برای تهیه سس

سس مایونز             100 گرم

دوغ                       2 قاشق سوپخوری

آب لیموی تازه         2 قاشق سوپخوری

سیر له كرده           1 حبه

پوست لیموی رنده‌كرده 1 قاشق چایخوری

 

روش تهیه

ابتدا پاستا را در آبجوش بریزید تا نرم شود. سپس آن‌را آبكش كنید. آن‌گاه در كاسه‌مناسبی پاستا، نخودفرنگی، نعنا، ژامبون و پوست لیمو را بریزید و مخلوط كنید.

سپس مواد سس را در شیشه‌ای بریزید و درش را محكم ببندید و خوب تكان دهید تا مواد با یكدیگر مخلوط شوند. اینك سس را روی سالاد بریزید و مخلوط كنید. اكنون سالاد را برای پذیرائی در كاسه مناسبی بریزید و رویش را با پنیر بیارائید.

 

برچسب ها: آشپزی، سالاد، سالاد با پنیر، سالاد با پاستا، سالاد گرم پاستا و پنیر، سالاد گرم، روش تهیه سالاد گرم تعداد بازديد: 1253 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز