Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 15:04

13
آبان
پاستا فاگیولی

پاستا فاگیولی

پاستا را بپزید و آبکش کنید. آن‌گاه سیر را با کره تفت دهید. نیمی از لوبیا را پوره کنید و همراه با خامه، باقیمانده لوبیا، نمک، فلفل، فلفل قرمز و رب گوجه‌فرنگی به سیر اضافه نمائید.

کیان رنجبر

 

مواد لازم برای 4-6 نفر 

پاستا                               500 گرم

سیر له کرده                      2 عدد

کره                                  50 گرم

لوبیا قرمز پخته                    200 گرم

خامه                                200 گرم

نمک  و فلفل سیاه               به میزان لازم

فلفل قرمز                           به میزان لازم

رب گوجه‌فرنگی                    یک قاشق سوپخوری

پنیر پارمسان                        به میزان دلخواه

روش تهیه پاستا فاگیولی

پاستا را در آب جوش و نمک بریزید، بپزید و آبکش کنید. آن‌گاه سیر را با کره تفت دهید.

نیمی از لوبیا را پوره کنید و همراه با خامه، باقیمانده لوبیا، نمک، فلفل، فلفل قرمز و رب گوجه‌فرنگی به سیر اضافه نمائید و اجازه دهید سس به خوبی گرم شود.

سپس پاستا را به سس آماده کرده بیفزائید و خوب هم بزنید.

حالا پاستا را در ظرف مناسبی بریزید و با پنیر پارمسان آن را بیارائید.

یادآوری: می‌توانید از پنیر گودا یا پنیر چدار نیز استفاده نمائید.

منبع: شور و شیرین

 

برچسب ها: پاستا، آشپزی، روش تهیه پاستا، آموزش آشپزی، دستور تهیه پاستا، پاستا فاگیولی، فاگیولی تعداد بازديد: 499 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز