کیان رنجبر
مواد لازم برای 4 نفر
سیر له کرده یک حبه
کره به میزان لازم
پاستا پخته 300 گرم
پنیر خامه ای 50 گرم
پنیر چدار 20 گرم
پنیر پارمسان 10 گرم
پنیر موزارلا 20 گرم
شیر 50 میلی لیتر
خامه 50 گرم
سیاه دانه به میزان دلخواه
روش تهیه پاستا چهار پنیر
در ظرف مناسبی کره را آب کنید و سیر را درآن تفت دهید.
آن گاه پاستا را به آن بیفزائید و پس از گرم شدن مخلوط پنیرها، شیر و خامه را بیفزائید و حرارت را کم کنید تا پنیرها کاملا آب شوند و سطح پاستا را بگیرند.
اینک پاستا را در ظرف مناسب پذیرائی سرو کنید و با سیاه دانه بیارائید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید:
پاستا برگر
پاستا فاگیولی
کاسههای پاستا و اسفناج
سالاد گرم پاستا و پنیر
پاستا با دو نوع سس
سالاد پاستا و پپرونی
پاستا با کوفته قلقلی
آشپزی با انواع ماکارونی - جلد اول
آشپزی با انواع ماکارونی - جلد دوم