Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 10 اردیبهشت 1403 - 00:34

4
مهر
نان‌های پر شده‌ی مرغ و قارچ

نان‌های پر شده‌ی مرغ و قارچ

طرز تهیه نان‌های پر شده‌ی مرغ و قارچ

نان‌های پر شده‌ی مرغ و قارچ

 

 

 

مواد لازم برای 2 نفر

 

فیله‌ی مرغ     2 تا 3 عدد

قارچ خردكرده     200 گرم

كره     100 گرم

نمك و فلفل     به میزان لازم

آرد     1 قاشق چایخوری

شیر     3 قاشق سوپخوری

نان با خمیر كلمی     به تعداد لازم

جعفری برای تزئین     به میزان لازم

 

  

روش تهیه

 ابتدا مرغ را به قطعات كوچك خردكنید. آن‌گاه قارچ و مرغ را در نیمی از كره تفت‌دهید. نمك و فلفل را بیفزائید. حالا با آرد، باقیمانده‌ی كره و شیر، سس سفید درست كنید. بعد مخلوط قارچ و مرغ را در آن بریزید. سپس كنار نان‌ها شكاف كوچكی ایجاد نمائید و با مخلوط مرغ و قارچ پركنید و در صورت دلخواه، با برگ‌های جعفری بیارائید.

یادآوری: برای تهیه‌ی نان با خمیر كلمی، 50 گرم كره را همراه با 200 میلی لیتر آب در ظرفی بریزید و روی اجاق بگذارید تا بجوشد. آن‌گاه 125 گرم آرد را به آن بیفزائید

و مخلوط كنید تا خمیر از ظرف جدا شود. سپس خمیر را كنار بگذارید تا قدری خنك شود. حالا 3 عدد تخم‌مرغ درشت را با فاصله و یكی یكی به خمیر بیفزائید و همزدن را تا جائی ادامه دهید كه تخم‌مرغ‌ها كاملاً با خمیر مخلوط شود. در آخر قدری نمك به خمیر بیفزائید و آن را در كیسه‌ی شیرینی دارای ماسوره‌ی ساده بریزید و گل‌های كوچكی از آن روی سینی بگذارید و در فر گرم شده با دمای 200 درجه‌ی سانتیگراد بپزید.

 

برچسب ها: فیله‌ی مرغ، نان‌های پر شده‌ی مرغ و قارچ، نان با خمیر كلمی تعداد بازديد: 526 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز