Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 30 فروردین 1403 - 11:48

8
شهریور
فست فود یکی از دلایل بروز افسردگی

فست فود یکی از دلایل بروز افسردگی

خوردن زیاد فست فود می تواند در شما باعث بروز افسردگی و حتی موجب خشمگین شدن شما شود

نتایج یک مطالعه جدید نشان می دهد که خوردن غذاهای فرآوری شده می تواند علت بسیاری از موارد اضطراب و افسردگی باشد. پژوهشگران طی این مطالعه ارتباطی دقیق بین مصرف بیش از حد غذاهای ناسالم و علائم نامطلوب سلامت روان پیدا کرده اند.


محققان کالج پزشکی اشمیت دانشگاه آتلانتیک فلوریدا طی مطالعات جدید خود دریافتند غذاهای فراوری شده و فست فودها می توانند باعث خشم و افسردگی شوند.

این محصولات  زمانی که از بسته بندی خارج می شوند آماده مصرف هستند. آنها به طور کلی راحت، ارزان و سریع آماده شده و از فرمول های صنعتی روغن ها، چربی ها، قند ها، نشاسته و مواد پروتئینی تشکیل شده اند. غذاهای فرآوری شده نیز اغلب حاوی طعم دهنده ها، رنگ ها، امولسیفایرها و سایر افزودنی هایی هستند که ارزش غذایی کمی دارند. نمونه ‌های رایج این محصولات شامل نوشیدنی‌ هایی مانند نوشابه، فست فود، چیپس سیب ‌زمینی، آب نبات، شیرینی ‌های بسته ‌بندی شده و گوشت ‌های فرآوری ‌شده مانند همبرگر و سوسیس است.


محققان در این رابطه می گویند:  مطالعات قبلی،  ارتباط بین مصرف غذاهای فوق فرآوری شده و افسردگی را نشان می دهد، اما تعداد کمی از مطالعات به ضعف سلامت روانی که افراد از خوردن غذاهای ناسالم تجربه می کنند، پرداخته است.

بیشتربخوانید:

معرفی انواع غذاهای فست فودی و ارزش غذایی آن‌ها

 

 
این مطالعه جدید افراد مختلفی از طیف بزرگسالان را مورد بررسی قرار داد تا ببیند آیا مصرف غذاهای فوق فرآوری شده  منجر به افزایش تعداد روزهای ناسالم روانی می شود یا خیر.

این تیم موارد افسردگی خفیف، تعداد روزهای ناسالم روانی و تعداد روزهای مضطرب را در بین ۱۰ هزار و ۳۵۹ بزرگسال ۱۸ ساله و بالاتر که در نظرسنجی ملی سلامت و تغذیه ایالات متحده شرکت کردند، اندازه گیری کردند.

نتایج نشان می ‌دهد:افرادی که بیشترین مقدار غذاهای فوق‌ فرآوری ‌شده را مصرف می ‌کنند، گزارش کردند که در مقایسه با افرادی که معمولاً از این غذاها اجتناب می ‌کنند، روزهای ناسالم ذهنی و اضطراب بیشتری داشته ‌اند.

 فرآوری غذا، ارزش غذایی آن را کاهش داده و همچنین باعث افزایش میزان کالری می شود، زیرا غذاهای فوق فرآوری شده دارای قند افزوده، چربی اشباع و نمک زیاد هستند در حالی که پروتئین، فیبر، ویتامین ها، مواد معدنی و گیاهی آن ها کم هستند. 


 نویسندگان این مطالعه خاطرنشان می کنند که آنها در طول تحقیقات خود از طبقه بندی مواد غذایی NOVA استفاده کردند. این سیستم اخیراً توسط سازمان خواربار و کشاورزی سازمان ملل متحد پذیرفته شده است.

NOVA ماهیت، میزان و هدف پردازش مواد غذایی را قبل از دسته بندی غذاها و نوشیدنی ها به چهار گروه بررسی می کند: غذاهای فرآوری نشده یا حداقل فرآوری شده، مواد غذایی فرآوری شده، غذاهای فرآوری شده و غذاهای فوق فرآوری شده است.

بیشتربخوانید:

بلایی که فست فود بر سر حافظه‌تان می‌آورد

این خوراکی‌ها مغز را کوچک می‌کند

 

 

 

 

برچسب ها: فست فود، سلامت روان، افسردگی، خشم، اضطراب، کبدچرب تعداد بازديد: 316 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز