آرزو مقدم
مواد لازم برای حدود 20 عدد
آرد ۳۵۰ گرم
نمک یک پینچ
بیکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
شکر ۸۰ گرم
تخم مرغ یک عدد درشت
اسانس وانیل یک و یک دوم قاشق چایخوری
پوست پرتقال رنده کرده یک و یک دوم قاشق چایخوری
شیر( به دمای محیط رسیده) ۶۰ میلی لیتر(یک چهارم پیمانه)
روغن مایع 50 میلی لیتر
روش تهیه کلوچۀ ایتالیایی
آرد، نمک و بیکینگ پودر را باهم مخلوط و الک کنید.
آن گاه شکر، تخم مرغ، وانیل و پوست پرتقال را در کاسۀ مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ شود.
سپس شیر و روغن را بیفزائید و مخلوط کنید.
حالا مواد خشک را کم کم افزوده و با قاشق چوبی هم بزنید تا مواد به شکل خمیر درآید (این خمیر اندکی چسبنده است).
اکنون روی خمیر فراهم کرده را با دستمال تمیزی بپوشانده و ۳0 دقیقه در دمای محیط استراحت دهید.
اینک فر را با دمای ۱۸۰ درجۀ سانتیگراد گرم کنید و سینی شیرینی پزی را با کاغذ روغنی بپوشانید.
آن گاه هر بار به اندازۀ یک گردو از خمیر بردارید و به شکل بیضی درآورید و در شکر رنگی یا شکر سفید بغلتانید.
سپس آنها را با فاصله از یکدیگر، روی سینی بچینید و کلوچه ها را به مدت تقریبی 15دقیقه در فر بپزید.
همینکه کلوچه ها خنک شدند، آنها را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانیم: