اخبار تغذیه و سلامت
بازدید: 51326
-
این سبزی ضد سرطانی متخصص تسکین عفونت های تنفسی
مسئول آموزش همگانی انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور، شلغم را یک سبزی بسیار مغذی با خواص ضدمیکروبی، ضد التهابی، آنتی اکسیدانی و...، دانست که مصرف آن در زمستان بسیار مفید است.
-
تداوم کنترل نمک در نانواییها
کنترل نمک در نان یکی از سیاستهای موفق وزارت بهداشت بوده است که از سالیان قبل اجرا شده و مرکز سلامت محیط و کار به طور مرتب از نانواییها بازدید و استانداردهای نمک نان را بررسی میکند.
-
سیب زمینی جوانه زده قابل مصرف است؟
مصرف سیب زمینی حتی پس از جوانه زدن و تا قبل از اینکه چروکیده شوند مشکلی نخواهد داشت. بسیاری از مواد مغذی در یک سیب زمینی حتی پس از جوانه زدن نیز باقی میمانند.
-
برای تقویت حافظه چی بخوریم؟
همهی ما گاهی اوقات تجربهی فراموشی را داریم، مانند زمانی که نمیتوانیم نام یک بازیگر یا یک خاطره شیرین را به یاد آوریم. این مواقع میتوانند ناامیدکننده باشند. با این حال، تغذیه نقش مهمی در بهینهسازی عملکرد حافظه دارد.
-
همه چیز درباره خواص شلغم
شلغم یک سبزی ریشهای و از بیرون ارغوانی، قرمز یا سبز است و دارای پیازی با گوشت سفید - که ریشه یا اندام ذخیرهای نیز نامیده میشود - که در بالای زمین رشد میکند.
-
چرا میگن پنیر کاتیج یا کوتاژ مصرف کنید؟+ طرز تهیه کامل
پنیر کاتیج جزء محصولات لبنی پر خاصیت محسوب میشود. آشنایی با طرز تهیه و نکات مهم درمورد این پنیر به شما برای انتخاب آن کمک میکند.
-
آب نمیخورید؟؛ این ۸ سبزی را بخورید
یک راه ساده برای هیدراته (پر آب) نگه داشتن بدن، افزودن سبزیجات تازه به رژیم غذایی است که سرشار از مواد مغذی و همچنین محتوای آب بالا هستند، در این مطلب به برخی از سبزیجات رایج که برای آبرسانی به بدن