این تصاویرش قرار است یادمان بیاورد که طبیعت و حیات وحش چقدر میتواند زیبا باشد و یادمان بیاندازد بسیاری از موجوداتِ زنده حیاتشان توسط ما انسانها در خطر قرار گرفته است. بچهها و نوههای ما شانس دیدن بسیاری از این زیباییها را نخواهند داشت اگر همه ما همین امروز رفتارمان در قبال طبیعت را تغییر ندهیم.
یک موجود زنده ۳۵۰ساله
عقاب کچل که از قضا حیوان رسمی کشور آمریکا هم محسوب میشود، پرندهای بسیار بزرگ و پر هیبت است. در این عکس این جنگلبانِ آمریکایی برای داشتن مقیاس، درونِ لانه قدیمی یک عقاب کچل رفته تا بینندگان به درستی متوجه بزرگی این لانه شوند.
این موجود شگفت انگیز و جادویی یکی از هزاران گونه حیوانِ در خطر انفراض در دنیاست. به نظرتان حیف نیست نسلهای بعدی شاهد این زیبایی بینظیر نباشند؟ سوژه عکس مارمولکِ تمساحیِ مکزیکی است.
حتما فکر میکنید این تصویر از وسط یکی از انیمیشنهای میازاکی بیرون آمده است. صاحب عکس توضیح داده که روی کره زمین در حدود 100 گونه متفاوت قارچ با توانایی تولید نور(یا بازتاب آن)وجود دارد و گونه سوژه این عکس بومی قاره آسیاست.
در این تصویر سه شفیره گونه خاصی از پروانه که بومی کاستاریکاست را مشاهده میکنید. این پروانه که متالیک مکانیتیس نام دارد به خاطر شکل و رنگ خاص شفیرهاش مورد توجه قرار میگیرد.
عکاسِ این عکس استفِن دون است و او آگاهانه و با استفاده از فلش دوربینش به خوبی خاصیت رنگین کمانی تارِ این عنکبوت را به نمایش گذاشته است. طبیعت بارها ثابت کرده که نقاش چیره دستی است.
ظاهرا این گونههای خاص و زیبا از ذرت را مرواریدهای شیشهای یا جواهر شیشهای مینامند. در توضیح این عکس نوشته شده که کشاورزی در اوکلاهاما از پیوند گونههای خاصی از ذرت که از بومیان سرخپوستِ آمریکا بدست آورده، این ذرتهای زیبا را به عمل آورده است. عکاس توضیح داده که این ذرتها کاملا قابل خوردن هستند و تفاوتی با ذرتهای معمولی ندارند.
این تصویر در نزدیکیهای منطقه فرانکلین گرفته شده و بسیار مورد توجه قرار گرفته است. شکل خاص ابرها به تماشاچی تلقین میکند که گویی آتشی جادویی در آسمان شعلهور شده است.
ظاهرا این محصولِ خاص که بی شباهت به چغندر خودمان هم نیست، هویجِ سیاه نام دارد و بسیاری طرحها و رنگهای خاصِ درون این هویج را شبیه به سحابیها و تصاویرِ گرفته شده از کهکشانها میدانند.
سوژه خوشرنگِ این عکس، کرمِ شب پرهای به نام سترنیدای است.
نام علمی این گل زیبا و اعجاب انگیز گئوم تریفلوروم است و با این وجود اهالی محلی آن را گلِ دودی دشتی مینامند و این گل به دلیل شباهت زیاد به پشمک مورد توجه قرار میگیرد.
نام علمی این موجودات عجیب و بامزه آسکیدیان است و البته اسم غیر رسمی بامزهتری دارند. غواصانِ محلی این موجودات را آبپرانهای اسکلتیِ پاندایی صدا میزنند. به نظر عجیب است که تابحال هیچیک از این موجودات در فیلمهای تیم برتون ظاهر نشدهاند.
گلِ زیبایی که مشاهده میکنید به شدت نادر است. این گل باکارای سیاه نام دارد و هواخواههای فراوانی در دنیا دارد.
اهالی بومی منطقه این مارمولک را به دلیل شکل و رنگ خاصش شیطانی میدانند. این موجود زیبا مارکولکِ دمبرگی نام دارد.
این ماهی جالب ماهی بادبانی یا شمشیرماهی نامیده میشود و به نظر بیشتر زیستشناسان این ماهی سریعترین ماهی اقیانوسهاست. سرعتِ این ماهی به بیش از 112 کیلومتر بر ساعت میرسد و در تصویر زیبایی و اندازه این ماهی را مشاهده میکنید.
عکاس این عکس توضیح داده که این سوسکهای زیبا لاکپشتِ طلایی نام دارد هرچند که نام علمی آنها چاریدوتلا سکپانداتاست و اضافه کرده این سوسکها از خانواده سوسکهای برگی هستند و بومی آمریکا.
این گلِ غولآسا رفلِژیا آرنولدیی نام دارد و معمولا در غرب سوماترا در کشور اندونزی دیده میشود. عکاس توضیح داده که این گل در کنار داشتن لقب بزرگترین گلِ دنیا، بدبوترین گل دنیا هم هست. ظاهرا این گل برای جلب کردن حشرات و شکار آنها از طریق گلبرگهایش بویی شبیه به گوشتِ فاسد شده ساطع میکند که تحملش برای انسان بسیار سخت است.
امیدوارم از تماشای هنر طبیعت لذت برده باشید و امیدوارم عکس های اینچنینی برای همه مانند تلنگری عمل کند که اگر کمکی به طبیعت و حیات وحش نمیکنیم دست کم آزاری به آن نرسانیم.