وقتی ب عنوان مهمان ب خانواده یک نفر وارد می شویم دسته دسته اقوامشون از پیر و جوان هم برای دیدن وارد می شوند و عادتشون اینه ک دو یا سه تا خانم از میان همه تدارک پخت و پز برای این عده را بعهده می گیرند . مرد هاشون فقط در تهیه و آماده کردن غذای اصلی ک کباب است دخالت دارند و جوانان در چیدن و جمع کردن سفره ..از روز بعد برای صبحانه قابلمه های غذاشون از کله پاچه تا حلیم و آش های مختلف و عسل اگر پرورششو داشته باشند ک روانه خانه میزبان می شه ..وضع مالی اسفناکی دارند ولی از پذیرایی کردن با این وجود ذره ای مضایقه نمی کنند . و روزهای بعد هر خانواده ب ناهار یا شام دعوت می کنند و موقع خدا حافظی آذوقه می دهند مثلا کشک و قره قوروت و قارچ وحشی و سبزی های خشک محلی این کادو رو (گردواری) ب زبان محلی می گویند . دوغ و شیر و کره محلیشون شون واقعا بی نظیره !!