Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 6 بهمن 1403 - 07:56

5
بهمن
لزوم شکل‌گیری هویت خانوادگی

لزوم شکل‌گیری هویت خانوادگی

براساس سیاست‌های کلی خانواده ابلاغیه سال ۱۳۹۵ مقام معظم رهبری، باید فضایی داشته باشیم که همه سیاست‌ها و برنامه‌ها و اقدامات دارای پیوست خانواده باشد که تحقق آن، ادراک و آگاهی همگانی را می‌طلبد.

به قلم : مریم اردبیلی ، مدیرکل زنان و خانواده شهرداری تهران

 

تحریریه زندگی آنلاین : براساس سیاست‌های کلی خانواده ابلاغیه سال ۱۳۹۵ مقام معظم رهبری، باید فضایی داشته باشیم که همه سیاست‌ها و برنامه‌ها و اقدامات دارای پیوست خانواده باشد که تحقق آن، ادراک و آگاهی همگانی را می‌طلبد. باید نگاه درستی به صورت‌بندی به این موضوع و نسبت بین «خانواده و شهر» و «خانواده و جامعه» و «خانواده و حکمرانی» داشته باشیم، خانواده لنگرگاه سکون و آرامش آحاد بشر در جهان پرتلاطم و پرتنش است. برای اینکه محل سکونت خانواده بتواند برای افراد آرامش بیاورد، نیازمند خانواده‌ای هستیم که بتواند در این شرایط عاملیت و کارکرد خوب داشته باشد.

در بسیاری از نقاط دنیا نگاهی وجود دارد که گفته می‌شود به دنبال شهر دوستدار خانواده هستیم، این عبارت ارزشمندی است. اگر بخواهیم از این سطح که فقط در حکمرانی شهری، خانواده در آن احساس بهتری داشته باشد، لازم است یکسری خدماتی تعریف کنیم تا به خانواده ارائه داده شود. در جامعه ما نیز اکنون خانواده دارای کارکرد است، در شرایطی که سالهاست می‌خواهیم فقط دست او را بگیریم و حمایت کنیم، حمایت‌ها صورت گرفته و در تمام ادوار تلاش‌ها انجام شده است.

مجموعه خدماتی که به خانواده ارائه می‌دهیم اتفاق خوبی است اما کفایت نمی‌کند، معتقد است که براساس سیاست‌های کلی خانواده ابلاغیه سال ۱۳۹۵ مقام معظم رهبری، فضایی داشته باشیم که همه سیاست‌ها و برنامه‌ها و اقدامات دارای پیوست خانواده باشد که تحقق آن، ادراک و آگاهی همگانی را می‌طلبد.

بیشتربخوانید:

حوزه زنان و خانواده قانون کم ندارد ، ضعف در اجرا است

 

باید همه اقدامات دارای نگاه پیوست خانواده باشد. همچنین برای خانواده به عنوان محور حل مسائل جامعه، قدرت و عاملیت و توانمندی ایجاد کنیم. این عملکرد و این سطح از نگاه حکمرانی به خانواده فقط در شکل خانواده فطری و طبیعی قابلیت حصول و وصول دارد.

هرجایی که خانواده حضور دارد افراد احساس آرامش می‌کنند. خانواده دارای کارکرد است اما سطح خانواده محوری و آنچه در مدیریت شهر تهران به دنبال آن هستیم این است که شهر خانواده محور داشته باشیم، البته این اتفاق محقق نشده اما در حال تلاش در مسیری هستیم که این اتفاق به تدریج رخ دهد. اگر خانواده محوری محقق شود شهر دوستدار خانواده محقق خواهد شد.

 بیشتربخوانید:

فعالیت 160 مرکز همسر گزینی در کشور

تعداد بازديد: 24 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز