تحریریه زندگی آنلاین : دکتر گلبن سهراب؛ متخصص تغذیه و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: یکی از مهمترین عللی که باعث میشود برنامه غذایی رها شود، فشار گرسنگی است. برای رفع این مشکل باید پروتئین، درصد قابل توجهی از وعدههای غذایی را تشکیل دهد که البته این نوع غذاها فقط به تخممرغ و گوشت قرمز محدود نمیشود. انواع پروتئینهای گیاهی و حیوانی میتواند ما را در این مسیر یاری کند.
فیبر بالای موجود در حبوبات نیز منجر به بروز حس سیری طولانیمدت خواهد شد. همچنین از دیگر مواد غذایی حاوی فیبر میتوان به انواع غلات سبوسدار، میوهها و سبزیها اشاره کرد.
به گزارش دنیای تغذیه به نقل از خبرگزاری مهر، پیشنهاد میشود همواره یک بطری حاوی آب و مقداری دانه چیا یا تخم شربتی به همراه داشته باشید. به هیچ وجه به آب، شکر یا مواد شیرینکننده دیگر اضافه نکنید، البته اضافه کردن مقداری آب لیموترش یا عرقیات گیاهی مثل بیدمشک و بهارنارنج موجب بهتر شدن طعم آن میشود. حس ریزهخواری در طول روز را با دمنوشهای گیاهی که حاوی مقادیر بالایی آنتیاکسیدان است، کنترل کنید و از مصرف تنقلات پرکالری بپرهیزید. دمنوشها را میتوانید به همراه کمی توت خشک یا کشمش و سایر شیرینکنندههای طبیعی بنوشید.
مواد غذایی جامد در مقایسه با مایعات شیرین با کالری یکسان، حس سیری بیشتری به فرد میدهد. به عنوان مثال مصرف یک عدد سیب یا یک برش نان، حس گرسنگی را بسیار بیشتر از نوشیدن یک لیوان شربت کنترل میکند، بنابراین با رعایت این نکات میتوانید راحتتر به نتیجه دلخواه دست پیدا کنید.
بیشتربخوانید:
7 دوره اشتهایی که برای کاهش وزن باید بشناسید
ویتامینهایی که اشتهایتان را کاهش می دهد
اگر همیشه احساس گرسنگی می کنید، این مطلب را بخوانید!