ایسنا- یک کارشناس ارشد روانشناسی بالینی گفت: بدون شک دورانی که در آن قرار داریم مثل زمان شیوع طاعون، وبا و ... در حافظه تاریخ باقی میماند و ما در این شرایط وظیفه داریم بهترین واکنش را نشان دهیم تا بتوانیم جسم و روح خود و عزیزانمان را از این مخمصه به سلامت بیرون بیاوریم.
هدی باقرپور در گفتوگو با ایسنا با بیان اینکه واکنش افراد در مقابل ویروس کرونا به سه دسته کلی تقسیم می شود، اظهار کرد: برخی افراد نسبت به این ویروس بی تفاوت بوده و آن را جدی نمیگیرند و همین امر احتمال آلودگی آنها و انتقال سریع این بیماری در جامعه را افزایش میدهد.
وی ادامه داد: در همه کشورها با این افراد روبه رو هستیم و گاه کار به جایی میرسد که پلیس مجبور میشود به زور و تهدید آنها را روانه خانه کند.
وی با بیان اینکه واکنش بخش دیگری از افراد جامعه به این ویروس و هیجانی و اضطرابی است، افزود: به احتمال زیاد این افراد بعد از پیک کرونا با مشکلات عدیده جسمی و روحی مواجه خواهند شد.
وی گفت: اضطراب و استرس در طولانی مدت باعث آسیب به اندامهای داخلی شده و سلامت افراد را به خطر میاندازد.
بیشتر بخوانید:
هشدار پزشکان درباره اوج دوباره کرونا
افراد مشکوک به کرونا حتما بخوانند
پیشگیری از کرونا با تغذیه مناسب
وی اظهار کرد: این افراد خودشان انتخاب کردهاند که برای مصلحت کلی جامعه به طرح فاصله گذاری اجتماعی بپوندند و از خانه خارج نشوند.
این کارشناس ارشد روانشناسی بالینی تاکید کرد: این افراد به این باور دارند که در خانه ماندن آنها در شرایط فعلی مفهوم کامل مفید بودن است و باعث میشود زنجیره ویروس کرونا هرچه زودتر قطع شود.
وی ادامه داد: نباید فراموش کنیم که اضطراب و استرس بیش از حد به خصوص برای کودکان و افراد مسن تبعات زیادی در پی دارد به همین دلیل نباید با ناآگاهی و عدم کنترل درست بر شرایط، سلامت عزیزانمان را به خطر بیندازیم.
وی گفت: در کنار اینکه اجازه نمیدهیم ویروس کرونا به خانه ما راه یابد باید از ورود ویروسهای روانی به ذهنمان نیز جلوگیری کنیم تا همگی بتوانیم بحران پیش آمده را به سلامتی پشت سربگذاریم.
باقرپور اضافه کرد: بدون شک دورانی که در آن قرار داریم مثل زمان شیوع طاعون، وبا و ... در حافظه تاریخ باقی میماند و ما در این شرایط وظیفه داریم بهترین واکنش را نشان دهیم تا بتوانیم جسم و روح خود و عزیزانمان را از این مخمصه به سلامت بیرون بیاوریم.