Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 23:49

13
فروردین
پیشگیری از کرونا با تغذیه مناسب

پیشگیری از کرونا با تغذیه مناسب

برای پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا حتی اگر بیماری زمینه‌ای دارید؛ باید سیستم ایمنی بدنتان را با تغذیه سالم تقویت کنید. همانطور که در خبرها شنیده‌اید، ویروس کرونا در کشورهایی جز چین که منشأ آن بوده نیز دیده شده.

برای پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا حتی اگر بیماری زمینه‌ای دارید؛ باید سیستم ایمنی بدنتان را با تغذیه سالم تقویت کنید. همانطور که در خبرها شنیده‌اید، ویروس کرونا در کشورهایی جز چین که منشأ آن بوده نیز دیده شده و متاسفانه در کشورهای نزدیک به ایران نیز گزارش شده است. امیدواریم این ویروس هرگز وارد کشور عزیزمان نشود اما با این حال باید خودمان را محافظت کرده و با حفظ نکات بهداشتی که این روزها از رسانه‌های مختلف می‌شنویم، به تغذیه نیز اهمیت ویژه‌ای دهیم. چراکه عامل ابتلا یا پیشگیری از ابتلا به این ویروس، به جز دارا بودن بیماری‌های زمینه‌ای نظیر دیابت، سوتغذیه، ریوی و.... عملکرد و قدرت سیستم ایمنی می‌باشد. در این زمینه دکتر میترا زراتی متخصص تغذیه توصیه‌هایی داشته‌اند که می‌خوانیم: این روزها در هر سن و سالی که هستید نکات تغذیه‌ای زیر را جدی گرفته و اجرا نمایید:

۱. جهت دریافت مقادیر کافی ویتامین ث، روزانه حداقل یک عدد پرتقال یا دوعدد نارنگی یا لیموترش مصرف کنید.

۲. مصرف کدو حلوایی را در رژیم روزانه فراموش نکنید.

۳. مواد غذایی شیرین را محدود کنید.

۴. از روغن‌های جامد استفاده نکنید.

۵. روزانه حتماً یک عدد تخم مرغ یا دو عدد سفیده آن‌را مصرف کنید.

۶. از ادویه جاتی نظیر زردچوبه و زعفران در این روزها بیشتر استفاده نمایید.

۷. از جوانه‌های جو، گندم، ماش و شبدر در رژیم روزانه خود استفاده کنید.

۰۸ از بین انواع مغزهای گیاهی، گردوی داخل پوسته چوبی، بهترین گزینه است که در طول روز مصرف شود.

بیشتر بخوانید:

چگونه سیستم ایمنی بدن را در مقابل ویروس کرونا تقویت کنیم؟

داروهای ممنوعه برای کرونایی‌ها را بشناسید

غذا، تغذیه و کرونا ویروس

 

 

 

 

۱۰. مصرف روزانه خانواده کلم را فراموش نکنید.

۱۱. از کنسرو استفاده نکنید.

۱۲. سوسیس و کالباس را از برنامه خود حذف کنید.

۱۳. حتماً روزانه از خوراک عدسی، دال عدس یا لوبیا استفاده کنید. مصرف پروتیین در این روزها بسیار اهمیت دارد.

۱۴. از پرتقال‌های توسرخ استفاده کنید.

۱۵. روزانه حتماً از انار قرمز استفاده کنید.

۱۶. خواب کافی داشته باشید.

۱۷. از فرآورده‌های پروبیوتیکی یا مکمل آن استفاده کنید.

۱۸. از بین انواع روغن، از روغن زیتون استفاده کنید.

۱۹. شکلات تلخ بخورید.

بیشتر بخوانید:

نکات مهم کرونایی هنگام پخت و پز مواد غذایی

چه ماسک‌هایی جلوی کرونا را می‌گیرند؟

۲۱. حتماً ویتامین د خون خود را چک کنید. اگر کمبود دارید حتماً درمان کنید.

۲۲. آهن خون خود را چک کنید. کمخونی سبب ضعف سیستم ایمنی می‌شود.

۲۳. گز، سوهان، نقل، نبات و شیرینی جات را حذف کنید.

۲۴. از میوه به استفاده کنید.

این توصیه‌ها در سالمندان، کودکان، خانم‌های باردار و افراد مصرف کننده کورتون یا افراد مبتلا به سرطان بسیار بسیار مهم‌تر می‌باشد. اگر چاق هستید بدانید که بیشتر در معرض خطر هستید. استرس و فشارهای جسمی و روحی سیستم ایمنی را ضعیف می‌کند.

* به گفته محققان یک معادله خطرناک وجود دارد: بدخوابی موجب داشتن رژیم غذایی بد می‌شود و هر دو این‌ها می‌توانند عامل افزایش ریسک چاقی و بیماری قلبی در زنان باشند. «بروک آگاروال»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه کلمبیا نیویورک، در این باره می‌گوید: «زنان بسیار در معرض اختلالات خواب در طول عمرشان هستند چراکه غالباً مسئولیت فرزندان و خانواده بر دوش آنها است و دلیل دیگر مربوط به هومورن های یائسگی آنهاست.» محققان این مطالعه، عادات خواب و تغذیه حدود ۵۰۰ زن ۲۰ تا ۷۶ سال را بررسی کردند. نتایج نشان داد زنان دارای کیفیت خواب بدتر، مقادیر بیشتری مواد قندی مرتبط با چاقی و دیابت مصرف می‌کنند. زنانی که دیرتر به خواب می‌روند مصرف کالری بیشتری داشته و غذای بیشتری مصرف می‌کنند و زنانی که دارای علائم شدیدتر بی‌خوابی هستند بیشتر غذا خورده و غذای مصرفی شأن حاوی میزان کمتر چربی‌های غیراشباع است.

 

  منبع: به‌سایت

برچسب ها: کرونا ویروس، کرونا، ویروس کرونا، علائم کرونا، پیشگیری از کرونا، قرنطینه، غربالگری کرونا تعداد بازديد: 489 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز