فرخناز حاتمی
مواد لازم
کاهو سالادی خرد کرده به میزان لازم
لوبیا سبز بلانچ کرده و خرد کرده 200 گرم
سیبزمینی استامبولی خرد کرده 300 گرم
گوجهفرنگی خرد کرده 4 عدد متوسط
زیتون سیاه بدون هسته یکسوم پیمانه
تخممرغ پخته 2 عدد
کنسرو ماهی تن یک قوطی
روش تهیه سس سالاد
سیر له کرده 1 حبه
نمک و فلفل به میزان لازم
سرکه سفید 80 میلیلیتر (یک سوم پیمانه)
روغن زیتون 80 میلیلیتر (یک سوم پیمانه)
جعفری ریز خرد کرده 1 قاشق سوپخوری
فیله ماهی آنچوی 1 قاشق سوپخوری
روش تهیه سالاد نیسواز
در ظرف مناسبی کاهو را بریزید.
آنگاه رویش را مطابق شکل با لوبیا سبز، سیبزمینی، گوجهفرنگی، تخممرغ برش زده و زیتون بیارائید.
سپس در مرکز آن ماهی تن را قرار دهید.
حالا با سس فراهم کرده سالاد را سرو نمائید.
روش تهیه سس
در ظرف مناسبی سیر، نمک، فلفل، سرکه، روغن زیتون و جعفری را ترکیب کنید.
در نهایت ماهی را خرد کرده به سس بیفزائید.
یادآوری
میتوانید قدری از ماهی تن را جایگزین کنید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید:
سالاد روکولا با پنیر
سالاد کدو سبز و پنیر
سالاد بادمجان
سالاد فنجانی کاهو و مرغ
سالاد میوه و سبزیجات تازه
سالاد گرم مرغ و نارگیل
سالاد کدو حلوائی با اسفناج
آموزش انواع سالاد - جلد اول
آموزش انواع سالاد - جلد دوم