کیان رنجبر
مواد لازم برای 4- 6 نفر
کاهو یکچهارم بوته
روکولا 50 گرم
شاهی 50 گرم
نان تست 8 عدد
پنیر فتا 100 گرم
مواد لازم برای تهیه سس سالاد
برگ نعنا 50 گرم
برگ جعفری 40 گرم
آرومات یکدوم قاشق چایخوری
آویشن 1 قاشق چایخوری
آبلیمو یکدوم پیمانه
روغن زیتون 3 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
روش تهیه سالاد روکولا با پنیر
برگهای کاهو را خرد کنید.
آنگاه به همراه روکولا و شاهی در ظرف مناسبی مخلوط کنید.
سپس نانهای تست را در تستر برشته کنید.
حالا رویش پنیر بمالید.
اینک در ظرف مناسبی مخلوط سبزیجات را بریزید و نانهای تست با پنیر را رویش قرار دهید و سالاد را به همراه سس فراهم کرده سرو نمائید.
روش تهیه سس سالاد
نعنا، جعفری، آرومات، آویشن، آبلیمو، روغن زیتون، نمک و فلفل را در مخلوطکن بریزید و آن را میکس کنید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید:
سالاد بادمجان
سالاد فنجانی کاهو و مرغ
سالاد میوه و سبزیجات تازه
سالاد گرم مرغ و نارگیل
سالاد کدو حلوائی با اسفناج
آموزش انواع سالاد - جلد اول
آموزش انواع سالاد - جلد دوم