Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 6 خرداد 1398 - 13:57

7
آبان
سالاد کدو حلوائی با اسفناج

سالاد کدو حلوائی با اسفناج

روغن زیتون را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید. آن‌گاه کدو را اضافه کنید و به آرامی آن را تفت دهید. حالا آب مرغ و آب را مخلوط کرده، روی کوس کوس بریزید.

اعظم گلزارمنش

 

مواد لازم برای 4-6 نفر 

روغن زیتون                          2 قاشق سوپخوری

کدو حلوائی پوست گرفته        400 گرم

آب مرغ                               250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

آب                                      250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

کوس کوس (بلغور)                2 پیمانه

برگ اسفناج خرد کرده            150 گرم

گردو تست‌کرده                     150 گرم 

مواد لازم برای تهیه سس

آبلیموی تازه                         یک‌چهارم پیمانه

روغن زیتون                          یک‌چهارم پیمانه

عسل                                 یک قاشق چایخوری

پودر زیره                              یک هشتم قاشق چایخوری

نمک و فلفل                         به میزان لازم

روش تهیه سالاد کدو حلوائی با اسفناج

روغن زیتون را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید.

آن‌گاه کدو را اضافه کنید و به آرامی آن را تفت دهید.

حالا آب مرغ و آب را مخلوط کرده، روی کوس کوس بریزید و به مدت 30 دقیقه کنار بگذارید، تا آب مرغ و آب جذب شود.

سپس در ظرف مناسبی کدوی برشته، کوس کوس، اسفناج و گردو را مخلوط کنید و به همراه سس فراهم کرده میل کنید.

روش تهیه سس

تمامی مواد را در شیشه بریزید، درب شیشه را ببندید و تکان دهید تا مواد به خوبی مخلوط شوند.

منبع: شور و شیرین

 

برچسب ها: آموزش سالاد، دستور تهیه سالاد، سالاد کدو حلوائی با اسفناج، سالاد کدو حلوائی، مواد لازم سالاد کدو حلوائی، روش تهیه سالاد کدو حلوائی، سالاد اسفناج و کدو حلوایی، سالاد کدو حلوایی تعداد بازديد: 258 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این سالاد چیست؟

فیلم روز
تصویر روز