اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 4-6 نفر
روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری
کدو حلوائی پوست گرفته 400 گرم
آب مرغ 250 میلیلیتر (1 پیمانه)
آب 250 میلیلیتر (1 پیمانه)
کوس کوس (بلغور) 2 پیمانه
برگ اسفناج خرد کرده 150 گرم
گردو تستکرده 150 گرم
مواد لازم برای تهیه سس
آبلیموی تازه یکچهارم پیمانه
روغن زیتون یکچهارم پیمانه
عسل یک قاشق چایخوری
پودر زیره یک هشتم قاشق چایخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
روش تهیه سالاد کدو حلوائی با اسفناج
روغن زیتون را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید.
آنگاه کدو را اضافه کنید و به آرامی آن را تفت دهید.
حالا آب مرغ و آب را مخلوط کرده، روی کوس کوس بریزید و به مدت 30 دقیقه کنار بگذارید، تا آب مرغ و آب جذب شود.
سپس در ظرف مناسبی کدوی برشته، کوس کوس، اسفناج و گردو را مخلوط کنید و به همراه سس فراهم کرده میل کنید.
روش تهیه سس
تمامی مواد را در شیشه بریزید، درب شیشه را ببندید و تکان دهید تا مواد به خوبی مخلوط شوند.
منبع: شور و شیرین