معصومه فلاحی
مواد لازم برای 4 – 6 نفر
کدو سبز قلمی ریز ۵ عدد
مغز گردو ۱۵ عدد
گوجه مینیاتوری ۱۰ عدد
پیازچه ۱۰ شاخه
ساقه کرفس تازه و جوان ۱ شاخه
کنسرو ذرت ۳ قاشق سوپخوری
شوید تازه خرد کرده ۱ قاشق سوپخوری
روغن زیتون بکر یکچهارم پیمانه
سرکه سفید یکچهارم پیمانه
کنجد بوداده ۱ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل سفید به میزان لازم
پنیر فتا ۱۰۰ گرم
روش تهیه سالاد کدو سبز و پنیر
کدوها را بصورت حلقه های نازک خرد کنید.
آنگاه گردوها و گوجهفرنگیها را از وسط نصف کنید.
حالا پیازچه و ساقه کرفس را بصورت نیم سانتیمتر خرد کنید.
سپس مواد فراهم کرده را به همراه شوید، روغن زیتون، سرکه، نمک و فلفل مخلوط کنید.
اینک سالاد را یک ساعت در یخچال نگهدارید.
سپس در ظرف مناسبی بکشید و رویش را با کنجد و برشهای پنیر بیارائید.
یادآوری
* در دستور اصلی این سالاد از روغن زیتون بکر استفاده شده است.
در صورت تمایل میتوانید از روغن زیتون بیبو استفاده کنید.
* این سالاد از سالادهای معروف اسپانیایی است.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید: