Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 20:14

29
اسفند
شیرینی خشک گردویی

شیرینی خشک گردویی

کره و پودر شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آن‌گاه هل و زعفران را افزوده و مخلوط کنید. سپس مخلوط الک کرده آرد گندم، آرد برنج و آرد نخودچی را به گردو بیفزائید.

نجمه درویش

 

مواد لازم برای حدود 35 عدد 

کره نرم شده                       150 گرم

پودر شکر                            100 گرم

پودر هل                              یک‌دوم قاشق چایخوری

زعفران حلکرده غلیظ              یک قاشق چایخوری

آرد گندم                              140 گرم

آرد برنج                               50 گرم

آرد نخودچی                         50 گرم

گردوی آسیاب کرده                20 گرم 

مواد لازم رویه

گردوی درسته یا خرد کرده       100 گرم

سفیده تخم‌مرغ                    1 عدد

روش تهیه شیرینی خشک گردویی

کره و پودر شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.

آن‌گاه هل و زعفران را افزوده و مخلوط کنید.

سپس مخلوط الک کرده آرد گندم، آرد برنج و آرد نخودچی را به گردو بیفزائید و آن را درون مخلوط کره و پودر شکر بریزید و با لیسک هم بزنید تا خمیر صاف و یکنواختی حاصل شود.

اکنون خمیر را بین دو کاغذ روغنی، به ضخامت 3-4 میلیمتر باز کنید و با برشگر به قطر 5 سانتیمتر قالب بزنید و در سینی شیرینی‌پزی بچینید.

حالا روی خمیرها سفیده تخم‌مرغ بمالید و گردو بگذارید.

اینک شیرینی را به مدت تقریبی 10-15 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 170 درجه سانتیگراد بپزید.

یادآوری

می‌توانید برای تهیه این شیرینی، توپ‌های کوچکی (حدود 10-15 گرم) از خمیر بردارید و روی خمیر سفیده تخم‌مرغ بمالید و گردو را قرار دهید.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

چترهای شکلاتی

پودینگ شکلاتی

کروسان شکلاتی فوری

کیک شکلاتی زردآلو

چیزکیک بیسکویت شکلاتی کرمدار

کیک مرطوب شکلاتی

بن‌بن شکلاتی

 

برچسب ها: شیرینی پزی، آشپزباشی، شیرینی خشک، زندگی آنلاین، شور و شیرین، شیرینی خشک گردویی، شیرینی گردویی، دستور تهیه شیرینی خشک گردویی، روش تهیه شیرینی گردویی تعداد بازديد: 669 تعداد نظرات: 1

نظرات

  • خیلی جالبه ! اگر شیرینی های ما ایرانی ها فرم رژیمی به آنها داده شود و از کره و شکر و خامه و تخم مرغ جایگزینش روغن زیتون و و سفیده تخم مرغ و شیره انگور و خرما استفاده شود خیلی بهتر خواهد شد که البته در قنادی ها از این شیوه استفاده می شود ولی خیلی کم .....مثلا با آرد جو تنوع کیک و بیسکویت هنوز خیلی کم است . شاید استقبال نکردن مردم دخیل می باشد . سپاس از دستورات مختلف و جالب شیرنی هاتون

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فیلم روز
تصویر روز