نجمه درویش
مواد لازم برای حدود 35 عدد
کره نرم شده 150 گرم
پودر شکر 100 گرم
پودر هل یکدوم قاشق چایخوری
زعفران حلکرده غلیظ یک قاشق چایخوری
آرد گندم 140 گرم
آرد برنج 50 گرم
آرد نخودچی 50 گرم
گردوی آسیاب کرده 20 گرم
مواد لازم رویه
گردوی درسته یا خرد کرده 100 گرم
سفیده تخممرغ 1 عدد
روش تهیه شیرینی خشک گردویی
کره و پودر شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.
آنگاه هل و زعفران را افزوده و مخلوط کنید.
سپس مخلوط الک کرده آرد گندم، آرد برنج و آرد نخودچی را به گردو بیفزائید و آن را درون مخلوط کره و پودر شکر بریزید و با لیسک هم بزنید تا خمیر صاف و یکنواختی حاصل شود.
اکنون خمیر را بین دو کاغذ روغنی، به ضخامت 3-4 میلیمتر باز کنید و با برشگر به قطر 5 سانتیمتر قالب بزنید و در سینی شیرینیپزی بچینید.
حالا روی خمیرها سفیده تخممرغ بمالید و گردو بگذارید.
اینک شیرینی را به مدت تقریبی 10-15 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 170 درجه سانتیگراد بپزید.
یادآوری
میتوانید برای تهیه این شیرینی، توپهای کوچکی (حدود 10-15 گرم) از خمیر بردارید و روی خمیر سفیده تخممرغ بمالید و گردو را قرار دهید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید:
چترهای شکلاتی
پودینگ شکلاتی
کروسان شکلاتی فوری
کیک شکلاتی زردآلو
چیزکیک بیسکویت شکلاتی کرمدار
کیک مرطوب شکلاتی
بنبن شکلاتی