آرزو گنجی
مواد لازم برای 6 عدد
شکلات سفید 150 گرم
کره 115 گرم
تخممرغ 5 عدد
وانیل یکچهارم قاشق چایخوری
ارده 80 میلیلیتر (یکسوم پیمانه)
شیره انگور 70 میلیلیتر (یکسوم پیمانه سرخالی)
آرد 115 گرم
پودر شکر برای تزئین 40 گرم
توتفرنگی برای تزئین 6 عدد
روش تهیه سوفله ارده
6 قالب سوفله را به گنجایش 125 میلیلیتر با کره چرب کنید و آنها را در یخچال قرار دهید.
آنگاه شکلات و کره را روی حرارت ملایم آب کنید و کنار بگذارید.
سپس تخممرغها و وانیل را 2 دقیقه با همزن برقی بزنید و بعد ارده و شیره انگور را به آن بیفزائید و مخلوط کنید.
حالا مخلوط شکلات و کره را همراه با آرد به مایه بیفزائید و هم بزنید.
اینک مایه فراهم کرده را در قالبهای سوفله بریزید و به مدت تقریبی 10-15 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.
همینکه سوفله خنک شد، آن را با پودر شکر و توت فرنگی بیارائید.
بیشتر بخوانید:
مینیسوفله شکلاتی
سوفته شکلات
درباره سوفله بیشتر بدانید
سوفله خنک لیمو
سوفله پاستا
سوفله یخی آناناس
سوفله سیبزمینی
سوفله گرم لیمو
سوفله سیبزمینی