Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 5 خرداد 1399 - 03:30

19
اسفند
سوفله ارده

سوفله ارده

6 قالب سوفله را به گنجایش 125 میلی‌لیتر با کره چرب کنید و آنها را در یخچال قرار دهید. آن‌گاه شکلات و کره را روی حرارت ملایم آب کنید و کنار بگذارید.

آرزو گنجی

 

مواد لازم برای 6 عدد 

شکلات سفید                        150 گرم

کره                                      115 گرم

تخم‌مرغ                                 5 عدد

وانیل                                    یک‌چهارم قاشق چایخوری

ارده                                     80  میلی‌لیتر  (یک‌سوم پیمانه)

شیره انگور                            70 میلی‌‌لیتر (یک‌سوم پیمانه سرخالی)

آرد                                       115 گرم

پودر شکر برای تزئین                40 گرم

توت‌فرنگی برای تزئین               6 عدد

روش‌ تهیه سوفله ارده 

6 قالب سوفله را به گنجایش 125 میلی‌لیتر با کره چرب کنید و آنها را در یخچال قرار دهید.

آن‌گاه شکلات و کره را روی حرارت ملایم آب کنید و کنار بگذارید.

سپس تخم‌مرغ‌‌ها و وانیل را 2 دقیقه با همزن برقی بزنید و بعد ارده و شیره انگور را به آن بیفزائید و مخلوط کنید.

حالا مخلوط شکلات و کره را همراه با آرد به مایه بیفزائید و هم بزنید.

اینک مایه فراهم کرده را در قالب‌های سوفله بریزید و به مدت تقریبی 10-15 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.

همینکه سوفله خنک شد، آن را با پودر شکر و توت فرنگی بیارائید.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

مینی‌سوفله شکلاتی

سوفته شکلات

درباره سوفله بیشتر بدانید

سوفله خنک لیمو

سوفله پاستا

سوفله یخی آناناس

سوفله سیب‌زمینی

سوفله گرم لیمو

سوفله سیب‌زمینی

 

برچسب ها: سوفله، روش تهیه سوفله، آشپزباشی، زندگی آنلاین، شور و شیرین، سوفله ارده، دستور تهیه سوفله ارده، طرز تهیه سوفله ارده، روش تهیه سوفله ارده، مواد لازم سوفله ارده تعداد بازديد: 217 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این سوفله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز