Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 30 فروردین 1403 - 07:50

1
آذر
سوفله شكلات

سوفله شكلات

دیواره خارجی قالب‌های مخصوص سوفله را با فویل بپوشانید؛ به طوری كه فویل از دیواره‌ قالب‌ها 3 سانتیمتر بلندتر باشد.

مریم امیری

 

 

مواد لازم برای 8 نفر

تخم‌مرغ                5 عدد

شكر                    75 گرم

آرد سیب‌زمینی     2 قاشق چایخوری

شیر                    500 میلی‌لیتر

شكلات رنده‌كرد    100 گرم

خامه ساده         100 گرم

پودر ژلاتین         2 قاشق چایخوری

آب سرد            60 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

 

روش تهیه سوفله شكلات

دیواره خارجی قالب‌های مخصوص سوفله را با فویل بپوشانید؛ به طوری كه فویل از دیواره‌ قالب‌ها 3 سانتیمتر بلندتر باشد. زرده‌های تخم‌مرغ را با شكر و آرد سیب‌زمینی مخلوط كنید و با همزن بزقی بزنید تا كمرنگ و غلیظ شود.

شیر را روی حرارت قرار دهید تا كاملاً داغ شود. سپس مخلوط زرده‌های تخم‌مرغ را به شیر داغ بیفزائید و خوب هم بزنید. پس از 2 دقیقه، مایه را از روی حرارت بردارید و بلافاصله شكلات را به آن اضافه نمائید.

اینك صبر كنید تا مایه خنك شود. سپس خامه و ژلاتین حل كرده را با آن مخلوط كنید. در آخر، سفیده‌های تخم‌مرغ را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد.

بعد آن را با مواد یاد شده مخلوط سازید. حالا مایه را در قالب‌های سوفله بریزید و 4 ساعت در یخچال قرار دهید. آن‌گاه به آرامی فویل را از دیواره قالب‌ها جدا كنید و دسر را برای پذیرائی سر میز ببرید.

یادآوری: برای حل كردن ژلاتین، آن را روی آب سرد بپاشید و به روش بن‌ماری، حل كنید.

 

برچسب ها: سوفله، روش تهیه سوفله شکلات، سوفله شکلات، تهیه سوفله شکلات، آموزش سوفله شکلات، سوفله با شکلات تعداد بازديد: 728 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز