آرزو گنجی
مواد لازم برای 6 نفر
کدوحلوایی پخته و پوره کرده 600 گرم
نشاستۀ ذرت 3 قاشق سوپخوری
عسل 100 گرم
بیسکویت ساده به میزان لازم
ارده 80 گرم
گردوی خرد کرده 80 گرم
روش تهیه دسر کدو حلوایی
پوره کدو حلوایی، نشاستۀ ذرت و عسل را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم پیوسته هم بزنید تا اندکی غلیظ شود.
آن گاه در ظرف های مناسب دسر یک یا دو عدد بیسکویت قرار دهید و کرم فراهم کرده را روی بیسکویتها بریزید.
سپس ارده را بیفزائید و دسر را با بیسکویت و ارده بیارائید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید: