Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 9 اردیبهشت 1403 - 22:55

7
آذر
دسر پنج میوه

دسر پنج میوه

آب لیمو، پوست لیمو، چوب دارچین، زنجفیل، میخك و آب را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد.

معصومه عیوضی

 

 

مواد لازم برای2-4 نفر

لیموترش               1 عدد

چوب دارچین         1 تكه

زنجفیل تازه          1 تكه

میخك                 چند عدد

آب                     600 میلی‌لیتر

گلابی                1 عدد

پرتقال               1 عدد

آناناس              یك‌دوم عدد

انبه                 1 عدد

انگور               1 خوشه

 

روش تهیه

آب لیمو، پوست لیمو، چوب دارچین، زنجفیل، میخك و آب را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. آن‌گاه پوست گلابی، پرتقال، آناناس و انبه را بگیرید، انگور را دانه كنید و میوه‌ها را در شربت بیندازید.

سپس حرارت را زیاد كنید تا جوش آید و بعد حرارت را كم كنید. حال در ظرف را ببندید و در حدود 15 دقیقه صبر كنید تا میوه‌ها كمی نرم شوند.

اكنون آنها را از شربت در آورید و به اندازه دلخواه خرد كنید. اینك میوه‌ها را در ظرف مناسبی بچینید و باقیمانده شربت را روی میوه‌ها بریزید. حالا دسر را در یخچال بگذارید تا خنك شود.

 

 

برچسب ها: دسر، آموزش دسر پنج میوه، دسر پنج میوه، روش تهیه دسر پنج میوه، دسر با میوه، مواد لازم دسر پنج میوه تعداد بازديد: 749 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز