Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 20:47

9
اسفند
پودینگ شکلاتی

پودینگ شکلاتی

شکر، آرد ذرت، نمک، شکلات و شیر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم، پیوسته هم بزنید تا کرم غلیظی به دست آید. کرم را از روی حرارت بردارید و زردۀ تخم مرغ ها را به آن بیفزائید.

آرزو گنجی

 

مواد لازم برای 4 نفر 

شکر                               100 گرم

آرد ذرت                            2 قاشق سوپخوری

نمک                                یک پینچ

شکلات خرد کرده               60 گرم

شیر                                250 میلی لیتر(1پیمانه)

زردۀ تخم مرغ                    2 عدد

کره                                 2 قاشق سوپخوری

وانیلین                            یک چهارم قاشق چایخوری

خامۀ فرم گرفته                 به میزان لازم

شکلات برای تزئین             به میزان لازم

روش تهیه پودینگ شکلاتی

شکر، آرد ذرت، نمک، شکلات و شیر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم، پیوسته هم بزنید تا کرم غلیظی به دست آید.

آن گاه کرم را از روی حرارت بردارید و زردۀ تخم مرغ ها را به آن بیفزائید و به سرعت هم بزنید تا تخم مرغ نبندد!

سپس کرم را دوباره روی حرارت ملایم بگذارید و 2 دقیقۀ دیگر هم بزنید.

حالا اجاق را خاموش کنید و کره و وانیلین را درون پودینگ بریزید و مخلوط کنید.

اکنون پودینگ را در ظرف های مناسب دسر بریزید و همینکه خنک شد رویش را با خامۀ فرم گرفته و شکلات بیارائید.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

پودینگ تخم شربتی و سیب

پودینگ اسفنجی به و گلابی

پودینگ خرما

پودینگ موز

پودینگ سیب و كارامل

 

برچسب ها: پودینگ، آشپزباشی، زندگی آنلاین، دستور تهیه پودینگ، شور و شیرین، پودینگ شکلاتی، روش تهیه پودینگ شکلاتی، طرز تهیه پودینگ شکلاتی تعداد بازديد: 603 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این پودینگ چیست؟

فیلم روز
تصویر روز