Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 19:33

18
آبان
پودینگ سیب و كارامل

پودینگ سیب و كارامل

روش تهیه پودینگ سیب و کارامل

مهدیس رحیمیان

 

مواد لازم برای 8-10 نفر

سیب                                      5 عدد درشت

تخم مرغ                                  2 عدد

كرة آبكرده                                150 گرم

شیر                                       200 میلی لیتر

شكر دانه ریز                            200 گرم

آرد                                         250 گرم

بیكینگ پودر                             2 قاشق چایخوری

آب                                        300 میلی لیتر (یك و یك چهارم پیمانه)

شكر قهوه‌ای روشن                 220 گرم

گلدن سیروپ یا عسل              125 میلی لیتر (یك دوم پیمانه)

 روش تهیه

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و قالب نسوز مناسبی را به گنجایش 5/2 لیتر، چرب نمائید. آن‌گاه سیب‌ها را حلقه حلقه كنید و كف قالب بچینید.سپس همه مواد را به‌جز شكر قهوه‌ای، عسل و آب، با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. حالا مایه فراهم كرده را روی سیب‌ها بریزید. اكنون آب، شكر قهوه‌ای و عسل را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت متوسط بگذارید تا شكر حل شود (شربت نباید بجوشد). اینك شربت را روی پودینگ بریزید و به مدت تقریبی 30-35 دقیقه یا تا زمانیكه طلائی رنگ شود، در فر بپزید.

 

برچسب ها: مواد لازم پودینگ سیب و کارامل، پودینگ سیب و کارامل، پودینگ با سیب، انواع پودینگ، روش پخت انواع پودینگ تعداد بازديد: 763 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز