مهدیس رحیمیان
مواد لازم برای 8-10 نفر
سیب 5 عدد درشت
تخم مرغ 2 عدد
كرة آبكرده 150 گرم
شیر 200 میلی لیتر
شكر دانه ریز 200 گرم
آرد 250 گرم
بیكینگ پودر 2 قاشق چایخوری
آب 300 میلی لیتر (یك و یك چهارم پیمانه)
شكر قهوهای روشن 220 گرم
گلدن سیروپ یا عسل 125 میلی لیتر (یك دوم پیمانه)
روش تهیه
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و قالب نسوز مناسبی را به گنجایش 5/2 لیتر، چرب نمائید. آنگاه سیبها را حلقه حلقه كنید و كف قالب بچینید.سپس همه مواد را بهجز شكر قهوهای، عسل و آب، با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. حالا مایه فراهم كرده را روی سیبها بریزید. اكنون آب، شكر قهوهای و عسل را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت متوسط بگذارید تا شكر حل شود (شربت نباید بجوشد). اینك شربت را روی پودینگ بریزید و به مدت تقریبی 30-35 دقیقه یا تا زمانیكه طلائی رنگ شود، در فر بپزید.