آرزو گنجی
مواد لازم برای 5 نفر
سیب 5 عدد متوسط
شکر 3 قاشق سوپخوری
آب 125 میلی لیتر (یک دوم پیمانه)
مواد لازم برای تهیۀ پودینگ تخم شربتی و سیب
پودینگ تخم شربتی
تخم شربتی 1 قاشق سوپخوری
آب جوش 80 میلی لیتر(یک سوم پیمانه)
آرد برنج 50 گرم
شکر 80 گرم
شیر 1 لیتر (4 پیمانه)
مواد لازم برای آراستن پودینگ
گردوی خرد کرده 100 گرم
قیسی خرد کرده 100 گرم
روش تهیه
پوست سیب ها را بگیرید و دانه هایش را با هسته گیر سیب درآورید و خالی کنید.
سیب ها را در قابلمۀ مناسبی قرار دهید و شکر و آب را رویشان بریزید.
آن گاه سیب ها را روی حرارت متوسط به مدت تقریبی 4 دقیقه بپزید تا سیب ها اندکی نرم شوند.
سپس هر یک از سیب ها را در ظرف مناسب دسر بگذارید و پودینگ تخم شربتی را در اطرافش بریزید.
حالا دسر را با گردو و قیسی بیارائید.
روش تهیۀ پودینگ تخم شربتی
تخم شربتی را در آب جوش بریزید و کنار بگذارید تا اندکی غلیظ شود و دانه ها درشت شوند.
آن گاه آرد برنج، شکر و شیر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم پیوسته هم بزنید تا اندکی غلیظ شود.
سپس تخم شربتی را به آن بیفزائید و پودینگ را از روی حرارت بردارید و به مصرف برسانید.
بیشتر بخوانید: