مهدیس رحیمیان
مواد لازم پودینگ موز
برای 4 نفر
آرد 200 گرم
كره سرد خردكرده 75 گرم
موز پورهكرده 2 عدد رسیده
شكر دانهریز 75 گرم
شیر 60 میلیلیتر (یكچهارم پیمانه)
تخممرغ همزده 1 عدد
شكلات چیپسی 60 گرم
روش تهیه پودینگ موز
آرد را در كاسه مناسبی بریزید، كره را بیفزائید و با نوك انگشتانتان با آرد مخلوط كنید تا به شكل خرده نان درآید. آنگاه موز و شكر را به این مخلوط بیفزائید. سپس شیر، تخممرغ و شكلات چیپسی را نیز درون مایه فراهمكرده بریزید و قدری مخلوط نمائید و آن را در قالب چربكرده پودینگ به گنجایش 1 لیتر بریزید.
حالا روی قالب را با 2 لایه فویل بپوشانید و آن را در ظرف مناسب و دیواره بلندی بگذارید. اكنون داخل ظرف آب جوش بریزید به گونهای كه تا نیمه قالب را بپوشاند. اینك آن را در فر گرم كرده با دمای 081 درجه سانتیگراد قرار دهید و پودینگ را به مدت تقریبی 1-5/1 ساعت، بپزید.
آنگاه پودینگ را از فر بیرون آورید و همچنان كه گرم است، همراه با خامه و یا كرم گاناش میل كنید.