Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 13:49

25
بهمن
پودینگ موز

پودینگ موز

پودینگ را از فر بیرون آورید و همچنان كه گرم است، همراه با خامه و یا كرم گاناش میل كنید.

مهدیس رحیمیان

 

 

مواد لازم پودینگ موز

 برای 4 نفر

 آرد                                        200 گرم

كره‌ سرد خردكرده                     75 گرم

موز پوره‌كرده                           2 عدد رسیده

شكر دانه‌ریز                           75 گرم

شیر                                    60 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

تخم‌مرغ همزده                     1 عدد

شكلات چیپسی                  60 گرم

 روش تهیه پودینگ موز

آرد را در كاسه‌ مناسبی بریزید، كره را بیفزائید و با نوك انگشتانتان با آرد مخلوط كنید تا به شكل خرده نان درآید. آن‌گاه موز و شكر را به این مخلوط بیفزائید. سپس شیر، تخم‌مرغ و شكلات چیپسی را نیز درون مایه‌ فراهم‌كرده بریزید و قدری مخلوط نمائید و آن را در قالب چربكرده‌ پودینگ به گنجایش 1 لیتر بریزید.

حالا روی قالب را با 2 لایه فویل بپوشانید و آن را در ظرف مناسب و دیواره بلندی بگذارید. اكنون داخل ظرف آب جوش بریزید به گونه‌ای كه تا نیمه‌ قالب را بپوشاند. اینك آن را در فر گرم كرده با دمای 081 درجه‌ سانتیگراد قرار دهید و پودینگ را به مدت تقریبی 1-5/1 ساعت، بپزید.

آن‌گاه پودینگ را از فر بیرون آورید و همچنان كه گرم است، همراه با خامه و یا كرم گاناش میل كنید.

 

 

برچسب ها: پودینگ موز، روش تهيه پودینگ موز، آموزش پودینگ موز، مواد لازم پودینگ موز، آشپزي با موز تعداد بازديد: 1763 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد اين غذا چيست؟

فیلم روز
تصویر روز