عارفه ابن الرضا
مواد لازم برای حدود 100 عدد
پودر بادام 125 گرم
سفیدۀ تخم مرغ 3 عدد
پودر شکر 165 گرم
کره 280 گرم
نمک یک هشتم قاشق چایخوری
زعفران سائیده یک و یک دوم قاشق چایخوری
پودر هل 2 قاشق چایخوری
وانیل شکری یک دوم قاشق چایخوری
آرد 325 گرم
مارمالاد توت فرنگی برای تزئین به میزان لازم
روش تهیه شیرینی بادامی زعفرانی
پودر بادام را همراه با یک عدد سفیدۀ تخم مرغ و 45 گرم از پودر شکر، با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.
آنگاه کره، باقیماندۀ پودر شکر و نمک را نیز در ظرفی جداگانه با همزن برقی بزنید تا یکدست و سبک شود.
سپس مخلوط کره و پودر شکر را به مخلوط بادام و سفیدۀ تخم مرغ بیفزائید و در حدود پنج دقیقه با همزن برقی بزنید.
حالا دو عدد سفیدۀ تخم مرغ باقیمانده را نیز اضافه کنید و هم بزنید و بعد زعفران، هل و وانیل را درون مایۀ فراهم کرده بریزید.
حالا آرد را کم کم افزوده و با همزن برقی بزنید تا خمیر نرم و لطیفی حاصل شود.
اکنون مایۀ فراهم کرده را در کیسۀ شیرینی پزی دارای ماسورۀ کنگره دار بریزید و هر بار گل های کوچکی از آن را روی سینی شیرینی پزی دارای کاغذ روغنی قرار دهید.
اینک شیرینی را به مدت تقریبی 10 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 190 درجۀ سانتیگراد بپزید.
همینکه شیرینی خنک شد، آن را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید:
شیرینی خشک گردویی
شیرینی ارده شکلاتی
سابله کنجدی
فریتر موز
شیرینی میانپر آناناس
انواع شیرینی برشی
انواع کیک و شیرینی
آموزش اصول شیرینیپزی