Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 4 آذر 1403 - 18:45

12
اسفند
فریتر موز

فریتر موز

هر موز را به ده تا دوازده تکه تقسیم کنید. آن‌گاه آرد، بیکینگ پودر و شکر را با هم مخلوط سازید و در کاسۀ مناسبی بریزید. سپس شیر، ماالشعیر، عسل و وانیل را به مخلوط آرد بیفزائید.

آرزو مقدم

 

مواد لازم برای 12 عدد 

موز                                    ۴ عدد درشت

آرد                                    ۱۵۰ گرم

بیکینگ پودر                         ۱ قاشق چایخوری

شکر                                  ۱۰۰ گرم

شیر                                   ۸۰ میلی لیتر(یک سوم پیمانه)

ماالشعیر                             ۸۰ میلی لیتر(یک سوم پیمانه) 

عسل                                  یک قاشق سوپخوری

اسانس وانیل                         یک دوم قاشق چایخوری

روغن مخصوص سرخکردنی       به میزان لازم

روش‌ تهیه فریتر موز

پوست موزها را بگیرید و هر موز  را به ده تا دوازده تکه تقسیم کنید آن‌گاه آرد، بیکینگ پودر و شکر را با هم مخلوط سازید و در کاسۀ مناسبی بریزید.

سپس شیر، ماالشعیر، عسل و وانیل را به مخلوط آرد بیفزائید و با همزن دستی هم بزنید تا مایۀ صاف و یکدستی حاصل شود.

اکنون موزها را در این مایه بغلتانید و در روغن داغ سرخ کنید.

حالا فریتر موز را در ظرف مناسبی بچینید و  در صورت دلخواه با بستنی میل کنید.

همچنین می توانید فریتر را با مخلوط پودر شکر و دارچین بیارائید.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

کاپ کیک موز

پارفیت پنیر و موز

کرم روکر موز

کوکی موز و نارگیل

 

برچسب ها: آشپزباشی، زندگی آنلاین، شور و شیرین، فریتر موز، دستور تهیه فریتر موز، دستور تهیه فریتر، فریتر تعداد بازديد: 635 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این فریتر چیست؟

فیلم روز
تصویر روز