Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 19:31

22
دی
مافین لبو

مافین لبو

فر را با دمای 180 درجۀ سانتیگراد گرم کنید و قالب 12 تائی مافین را با کپسول های کاغذی بپوشانید. هر دو شکر، تخم مرغ ها و وانیل را با همزن برقی بزنید تا سبک و کمرنگ شود.

آرزو مقدم

 

مواد لازم برای 12 عدد 

شکر قهوه ای                      ۱۵۰ گرم

شکر سفید                         ۵۰ گرم

تخم مرغ                              ۳ عدد

اسانس  وانیل                       یک قاشق چایخوری

ماست شیرین و پرچرب           ۲۰۰ گرم

لبوی پوره کرده                     ۲۵۰ گرم 

پودر کاکائو                           ۵۰ گرم

آرد                                     ۱۷۵ گرم

بیکینگ پودر                         ۱ قاشق چایخوری

روغن مایع                           ۱۵۰ میلی لیتر

شکلات چیپسی                  ۱۰۰ گرم

روش‌ تهیه مافین لبو

فر را با دمای 180 درجۀ سانتیگراد گرم کنید و قالب 12 تائی مافین را با کپسول های کاغذی بپوشانید.

هر دو شکر، تخم مرغ ها و وانیل را با همزن برقی بزنید تا سبک و کمرنگ شود و بعد ماست و پوره لبو را به آن بیفزائید و مخلوط کنید.

آن گاه مخلوط الک کردۀ مواد خشک را (آرد، پودر کاکائو و بیکینگ پودر) به مایۀ تخم مرغی افزوده و مخلوط سازید. 

حالا شکلات چیپسی و روغن را درون این مایه بریزید و با لیسک فقط در حد مخلوط شدن، هم بزنید. 

سپس مایۀ فراهم کرده را در قالب ها بریزید و یک سوم از سر قالب ها را خالی نگه دارید.

اکنون مافین لبو را به مدت تقریبی 25-30 دقیقه در فر بپزید.

همینکه مافین ها خنک شدند، در صورت دلخواه می توانید رویشان را با کرم گاناش بیارائید.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

مافین قارچ و ریحان

مافین‌های خوشمزه صبحانه

مافین صبحانه

مافین لیمو و سیاهدانه

مافین سبزیجات

 

 

برچسب ها: شیرینی پزی، مافین، زندگی آنلاین، دستور تهیه مافین، شور و شیرین، مافین لبو، دستور تهیه مافین لبو، روش تهیه مافین لبو، طرز تهیه مافین لبو تعداد بازديد: 576 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مافین چیست؟

فیلم روز
تصویر روز