آرزو مقدم
مواد لازم برای 12 عدد
شکر قهوه ای ۱۵۰ گرم
شکر سفید ۵۰ گرم
تخم مرغ ۳ عدد
اسانس وانیل یک قاشق چایخوری
ماست شیرین و پرچرب ۲۰۰ گرم
لبوی پوره کرده ۲۵۰ گرم
پودر کاکائو ۵۰ گرم
آرد ۱۷۵ گرم
بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
روغن مایع ۱۵۰ میلی لیتر
شکلات چیپسی ۱۰۰ گرم
روش تهیه مافین لبو
فر را با دمای 180 درجۀ سانتیگراد گرم کنید و قالب 12 تائی مافین را با کپسول های کاغذی بپوشانید.
هر دو شکر، تخم مرغ ها و وانیل را با همزن برقی بزنید تا سبک و کمرنگ شود و بعد ماست و پوره لبو را به آن بیفزائید و مخلوط کنید.
آن گاه مخلوط الک کردۀ مواد خشک را (آرد، پودر کاکائو و بیکینگ پودر) به مایۀ تخم مرغی افزوده و مخلوط سازید.
حالا شکلات چیپسی و روغن را درون این مایه بریزید و با لیسک فقط در حد مخلوط شدن، هم بزنید.
سپس مایۀ فراهم کرده را در قالب ها بریزید و یک سوم از سر قالب ها را خالی نگه دارید.
اکنون مافین لبو را به مدت تقریبی 25-30 دقیقه در فر بپزید.
همینکه مافین ها خنک شدند، در صورت دلخواه می توانید رویشان را با کرم گاناش بیارائید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید: