اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 18 عدد
شیر 310 میلیلیتر
تخممرغ 1 عدد
روغن زیتون 80 میلیلیتر
آرد 375 گرم
پنیر پارمسان دوسوم پیمانه
ریحان خردكرده 2 قاشق سوپخوری
قارچ ورقهای خرد كرده 250 گرم
روش تهیه مافین قارچ و ریحان
فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم كنید و قالبهای مافین را چرب كنید و كنار بگذارید. آنگاه در كاسه مناسبی شیر، تخممرغ و روغن را مخلوط كنید. سپس آرد، پنیر، ریحان و قارچ را در كاسه دیگری بریزید و در وسط آن حفرهای ایجاد كنید. اینك مایه تخممرغی را در این حفره بریزید و به آرامی مخلوط كنید.
حال مایه فراهمكرده را در قالبهای مافین بریزید و دوسوم حجم آن را پر كنید و به مدت 15 تا 20 دقیقه یا تا زمانیكه طلائی رنگ شوند، در فر بپزید.