Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 19:43

4
آبان
مافین قارچ و ریحان

مافین قارچ و ریحان

فر را با دمای 200 درجه‌ سانتیگراد گرم كنید و قالب‌های مافین را چرب كنید و كنار بگذارید. آن‌گاه در كاسه‌ مناسبی شیر، تخم‌مرغ و روغن را مخلوط كنید. سپس آرد، پنیر، ریحان و قارچ‌ را در كاسه‌ دیگری بریزید.

اعظم گلزارمنش

 

 

مواد لازم برای 18 عدد

شیر                          310 میلی‌لیتر

تخم‌مرغ                     1 عدد

روغن زیتون               80 میلی‌لیتر

آرد                           375 گرم

پنیر پارمسان            دو‌سوم پیمانه

ریحان خردكرده          2 قاشق سوپخوری

قارچ ورقه‌ای خرد كرده 250 گرم

 روش تهیه مافین قارچ و ریحان

فر را با دمای 200 درجه‌ سانتیگراد گرم كنید و قالب‌های مافین را چرب كنید و كنار بگذارید. آن‌گاه در كاسه‌ مناسبی شیر، تخم‌مرغ و روغن را مخلوط كنید. سپس آرد، پنیر، ریحان و قارچ‌ را در كاسه‌ دیگری بریزید و در وسط آن حفره‌ای ایجاد كنید. اینك مایه تخم‌مرغی را در این حفره بریزید و به آرامی مخلوط كنید.

حال مایه‌ فراهم‌كرده را در قالب‌های مافین بریزید و دو‌سوم حجم آن را پر كنید و به مدت 15 تا 20 دقیقه یا تا زمانیكه طلائی رنگ شوند، در فر بپزید.

 

برچسب ها: آموزش مافین، روش تهیه مافین، مافین قارچ، مافین ریحان، مواد لازم مافین، مافین با قارچ، تهیه مافین با ریحان تعداد بازديد: 1022 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز