Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 اردیبهشت 1403 - 10:35

19
اسفند
مربای انار

مربای انار

شکر و آب انار را در ظرف مناسبی که بهتر است لعابی باشد،بریزید و روی حرارت متوسط بگذارید. آن گاه این مخلوط را پیوسته هم بزنید تا شکر حل شود. سپس آن را بجوشانید.

آرزو گنجی

 

مواد لازم مربای انار 

شکر                             650 گرم

آب انار                           500 میلی لیتر (2 پیمانه)

اسانس وانیل                  یک سوم قاشق چایخوری

دانۀ انار                           2 پیمانه

روش‌ تهیه مربای انار 

شکر و آب انار را در ظرف مناسبی که بهتر است لعابی باشد،بریزید و روی حرارت متوسط بگذارید.

آن گاه این مخلوط را پیوسته هم بزنید تا شکر حل شود.

سپس آن را بجوشانید تا شربت غلیظ شود و قوام لازم را بدست آورد.

همینکه شربت مربا آماده شد، اجاق را خاموش کنید و زمانیکه شربت ولرم شد، وانیل و دانه های انار را به آن بیفزائید و به آرامی هم بزنید.

اکنون مربا را در شیشۀ دردار و در جای خنک نگه دارید.

یادآوری

انار دانه شده را نشوئید.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

مربای آلوئه‌ورا

مربای کدو حلوائی

مربای هویج و بادام

نکته‌هایی شیرین در مورد مربا و مارمالاد

مربا، مارمالاد و کمپوت

 

برچسب ها: مربا، دستور تهیه مربا، روش تهیه مربا، آشپزباشی، زندگی آنلاین، شور و شیرین، مربای انار، طرز تهیه مربا، مربای خانگی تعداد بازديد: 360 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مربا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز