آرزو گنجی
مواد لازم مربای انار
شکر 650 گرم
آب انار 500 میلی لیتر (2 پیمانه)
اسانس وانیل یک سوم قاشق چایخوری
دانۀ انار 2 پیمانه
روش تهیه مربای انار
شکر و آب انار را در ظرف مناسبی که بهتر است لعابی باشد،بریزید و روی حرارت متوسط بگذارید.
آن گاه این مخلوط را پیوسته هم بزنید تا شکر حل شود.
سپس آن را بجوشانید تا شربت غلیظ شود و قوام لازم را بدست آورد.
همینکه شربت مربا آماده شد، اجاق را خاموش کنید و زمانیکه شربت ولرم شد، وانیل و دانه های انار را به آن بیفزائید و به آرامی هم بزنید.
اکنون مربا را در شیشۀ دردار و در جای خنک نگه دارید.
یادآوری
انار دانه شده را نشوئید.
بیشتر بخوانید:
مربای آلوئهورا
مربای کدو حلوائی
مربای هویج و بادام
نکتههایی شیرین در مورد مربا و مارمالاد
مربا، مارمالاد و کمپوت