Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 11:08

11
آبان
مربای آلوئه‌وِرا

مربای آلوئه‌وِرا

آلوئه‌ورا و شكر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بجوشانید تا شربت مربا قوام آید. آن‌گاه آبلیمو را بیفزائید و بعد از چند دقیقه مربا را از روی حرارت بردارید.

مریم امیری

 

 

مواد لازم

كمپوت آلوئه‌ورا           3 قوطی 400 گرمی

شكر                         700 گرم

آبلیمو                        1 قاشق چایخوری

وانیلین                      یك‌هشتم قاشق چایخوری

 روش تهیه مربای آلوئه‌وِرا

آلوئه‌ورا و شكر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بجوشانید تا شربت مربا قوام آید. آن‌گاه آبلیمو را بیفزائید و بعد از چند دقیقه مربا را از روی حرارت بردارید.

سپس قدری وانیلین به مربا اضافه كنید و آن را در شیشه‌‌ی استریل دردار بریزید و در یخچال نگه دارید.

 

برچسب ها: آلوئه ورا، مربا، آموزش مربا، تهیه مربا، مربای آلوئه ورا، روش تهیه مربای آلوئه ورا، مواد لازم آلوئه ورا تعداد بازديد: 940 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز