Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 16:43

23
دی
چیزکیک لبو

چیزکیک لبو

همۀ مواد را به جز ژلاتین و آب در کاسۀ مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید. پودر ژلاتین را روی آب سرد بپاشید و همینکه به حالت اسفنجی درآمد، روی بخار آب جوش قرار دهید تا ژلاتین حل شود.

آرزو مقدم

 

مواد لازم برای 12-14 نفر

مواد لازم پایۀ چیزکیک

بادام زمینی بو داده و پوست گرفته          ۲۰۰ گرم

بیسکویت کرمدار شکلاتی                     ۲۰۰ گرم

خرمای هسته گرفته                            ۸ عدد

کرۀ آبکرده                                        ۵۰ گرم 

مواد لازم برای مایۀ چیزکیک

پورۀ لبو                                           ۲۰۰ گرم

عسل                                             دو قاشق سوپخوری

شکر                                               ۷۵ گرم

وانیل                                               یک دوم قاشق چایخوری

خامۀ قنادی                                      ۱۰۰ گرم

پنیر خامه ای                                    ۲۰۰ گرم

گلاب                                              ۲۲۰ میلی لیتر

شیر                                               ۲۲۰ میلی لیتر

آب لیموی تازه                                   یک قاشق چایخوری

دارچین                                            یک قاشق چایخوری

ژلاتین                                              ۳ قاشق سوپخوری

آب سرد                                          ۱۲۰ میلی لیتر (یک دوم پیمانه)

روش تهیه چیزکیک لبو

بادام زمینی را در کاسۀ دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا بادام زمینی خرد شود.

آن گاه  بیسکوییت و خرما را نیز بیفزائید و دوباره دستگاه را روشن کنید تا این مواد خرد و با هم مخلوط شوند.

سپس کره را افزوده و همۀ مواد را باهم مخلوط کنید و آن را در قالب کمربندی به قطر 23 سانتیمتر بریزید و فشار دهید تا انسجام لازم را داشته باشد.

حالا قالب را ده دقیقه در فریزر قرار دهید.

اکنون مایۀ چیز کیک را فراهم کنید و روی مواد پایه در قالب بریزید.

چیز کیک را دست کم 4-6 ساعت در یخچال بگذارید تا آمادۀ مصرف شود.

روش تهیۀ مایۀ چیز کیک

همۀ مواد را به جز ژلاتین و آب در کاسۀ مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکنواخت شود.

آن گاه پودر ژلاتین را روی آب سرد بپاشید و همینکه به حالت اسفنجی درآمد، روی بخار آب جوش قرار دهید تا ژلاتین حل شود.

سپس محلول ژلاتین را به مایۀ چیز کیک بیفزائید و مخلوط کنید.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

چیز کیک بیسکویت شکلاتی کرمدار

برانیز چیز کیک

چیزکیک آلوورا با رولت پسته

چیز کیک شکلات و توت‌فرنگی

دلیل ترک خوردن چیز کیک

 

برچسب ها: شیرینی پزی، کیک و شیرینی، چیز کیک، زندگی آنلاین، شور و شیرین، چیزکیک لبو، چیز کیک لبو، دستور تهیه چیزکیک لبو، دستور تهیه چیز کیک لبو تعداد بازديد: 1049 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این چیز کیک چیست؟

فیلم روز
تصویر روز