Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 16:59

29
آذر
چیز کیک آلوورا با رولت پسته (ویژه یلدا)

چیز کیک آلوورا با رولت پسته (ویژه یلدا)

آب آلوورا را در کاسه کوچکی بریزید و ژلاتین را رویش بپاشید. آن‌گاه ژلاتین را به روش بن‌ماری حل کنید تا کاملا شفاف شود. سپس پنیر خامه‌ای، شکر و وانیل را با همزن برقی بزنید.

افسانه ظروفی

 

مواد لازم برای 8-10 نفر

آب آلوورا                                     125 میلی‌لیتر (یک‌دوم پیمانه)

پودر ژلاتین                                  6 قاشق چایخوری

پنیر خامه‌ای یا ماسکارپونه             350 گرم

شکر                                          90 گرم

اسانس وانیل                               یک‌دوم قاشق چایخوری

آب لیموی تازه                              2 قاشق سوپخوری

خامه قنادی همزده                        350 گرم

کمپوت میوه دلخواه (خرد کرده)        یک قوطی

مواد لازم برای تهیه رولت پسته

تخم‌مرغ                                       2 عدد

شکر                                           50 گرم

آب جوش                                     2 قاشق چایخوری

اسانس وانیل                               یک‌چهارم قاشق چایخوری

روغن مایع                                   2 قاشق چایخوری

آرد                                             25 گرم

پسته آسیاب‌کرده                         25 گرم

روش تهیه

آب آلوورا را در کاسه کوچکی بریزید و ژلاتین را رویش بپاشید. آن‌گاه ژلاتین را به روش بن‌ماری حل کنید تا کاملا شفاف شود.

سپس پنیر خامه‌ای، شکر و وانیل را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. حالا آب لیمو و محلول ژلاتین را بیفزائید و مخلوط کنید.

اکنون خامه قنادی را قدری با همزن برقی بزنید تا سبک شود ولی مراقب باشید که خیلی سفت نشود! اینک خامه را نیز درون مایه چیزکیک بریزید و مخلوط کنید.

آن‌گاه قالب دسر به گنجایش یک لیتر را بردارید (بهتر است قالب سلیکونی باشد) و صفحه طرحدار دلخواهتان را درون قالب قرار دهید.

حالا قدری از مایه چیز کیک را درون قالب بریزید و به کمک پالت آن را به همه جای قالب بمالید. سپس به باقیمانده مایه چیز کیک، کمپوت را بیفزائید و مخلوط کنید.

سپس قالب را با چیزکیک میوه‌ای پر کنید و رویش را با رولت پسته بپوشانید. اینک قالب را یک شب در فریزر نگه دارید تا دسر آماده مصرف شود.

حالا چیز کیک را از قالب جدا کنید و صفحه سلیکونی طرح‌دار را از رویش بردارید. چیزکیک را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید و رویش را با خامه، میوه،‌شکلات‌های دست ساخت‌تان و گل بیارائید.

روش تهیه رولت پسته

تخم‌مرغ‌ها، شکر، آب جوش و وانیل را با همزن برقی بزنید تا کمرنگ و سبک شود. آن‌گاه روغن مایع را بیفزائید و بعد آرد و پسته را به آن افزوده و با لیسک مخلوط نمائید.

حالا مایه رولت پسته را در سینی شیرینی‌پزی دارای کاغذ روغنی به اندازه ‌20×30 سانتیمتر بریزید و صاف کنید. سپس رولت را به مدت تقریبی 7-8 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 230 درجه سانتیگراد بپزید.

همینکه رولت پسته خنک شد برشی از آن را به اندازه کف قالب جدا کنید.

آب آلوورا را در کاسه کوچکی بریزید و ژلاتین را رویش بپاشید. آن‌گاه ژلاتین را به روش بن‌ماری حل کنید تا کاملا شفاف شود.

سپس پنیر خامه‌ای، شکر و وانیل را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. حالا آب لیمو و محلول ژلاتین را بیفزائید و مخلوط کنید.

اکنون خامه قنادی را قدری با همزن برقی بزنید تا سبک شود ولی مراقب باشید که خیلی سفت نشود! اینک خامه را نیز درون مایه چیزکیک بریزید و مخلوط کنید.

آن‌گاه قالب دسر به گنجایش یک لیتر را بردارید (بهتر است قالب سلیکونی باشد) و صفحه طرحدار دلخواه‌تان را درون قالب قرار دهید.

حالا قدری از مایه چیز کیک را درون قالب بریزید و به کمک پالت آن را به همه جای قالب بمالید. سپس به باقیمانده مایه چیز کیک، کمپوت را بیفزائید و مخلوط کنید.

سپس قالب را با چیزکیک میوه‌ای پر کنید و رویش را با رولت پسته بپوشانید. اینک قالب را یک شب در فریزر نگه دارید تا دسر آماده مصرف شود.

حالا چیز کیک را از قالب جدا کنید و صفحه سلیکونی طرح‌دار را از رویش بردارید. چیزکیک را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید و رویش را با خامه، میوه،‌شکلات‌های دست ساخت‌تان و گل بیارائید.

روش تهیه رولت پسته

تخم‌مرغ‌ها، شکر، آب جوش و وانیل را با همزن برقی بزنید تا کمرنگ و سبک شود. آن‌گاه روغن مایع را بیفزائید و بعد آرد و پسته را به آن افزوده و با لیسک مخلوط نمائید.

حالا مایه رولت پسته را در سینی شیرینی‌پزی دارای کاغذ روغنی به اندازه‌20×30 سانتیمتر بریزید و صاف کنید.

سپس رولت را به مدت تقریبی 7-8 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 230 درجه سانتیگراد بپزید.

همینکه رولت پسته خنک شد برشی از آن را به اندازه کف قالب جدا کنید.

 

برچسب ها: شیرینی پزی، آموزش شیرینی پزی، کیک و شیرینی، شب یلدا، چیز کیک آلوورا، چیز کیک یلدا، کیک یلدا تعداد بازديد: 2050 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این چیز کیک چیست؟

فیلم روز
تصویر روز