Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 17:23

5
شهریور
چیز کیک شکلات و توت فرنگی

چیز کیک شکلات و توت فرنگی

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب کمربندی را به 23 سانتیمتر با کاغذ روغنی بپوشانید. شکلات و کره را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بخار آب جوش بگذارید تا آب شوند.

تحریریه زندگی آنلاین- گروه کودک

 

مواد لازم چیز کیک شکلات و توت فرنگی

شکلات تلخ خرد کرده              250 گرم

کره خرد کرده                          120 گرم

شکر دانه ریز                           350 گرم

اسانس وانیل                          1 قاشق چایخوری

تخم مرغ                                4 عدد درشت

آرد                                        60 گرم

پودر کاکائو                              3 قاشق سوپخوری

نمک                                     یک چهارم قاشق چایخوری

مواد لازم برای تهیه چیز کیک

ژلاتین                                    6 ورق

پوره توت فرنگی                       250 گرم

آبلیموی تازه                           1 قاشق سوپخوری

شیر عسلی                           250 گرم

خامه قنادی                            400 میلی لیتر

پنیر خامه‌ای                            600 گرم

اسانس وانیل                          1 قاشق چایخوری

پوست لیموی رنده کرده            2 قاشق چایخوری

توت فرنگی خرد کرده                200 گرم

روش تهیه چیز کیک شکلات و توت فرنگی

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب کمربندی را به 23 سانتیمتر با کاغذ روغنی بپوشانید.

شکلات و کره را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بخار آب جوش بگذارید تا آب شوند.

آن‌گاه شکر، وانیل و تخم‌مرغ‌ها را در کاسه مناسبی بریزید و با همزن دستی بزنید.

حالا مخلوط تخم‌مرغی را به شکلات بیفزائید و مخلوط کنید. اکنون مخلوط آرد، پودر کاکائو و نمک را بیفزائید و با لیسک مخلوط کنید.

مایه فراهم کرده را در قالب بریزید و 30 دقیقه در فر بپزید.

مخلوط چیز‌کیک فراهم کرده را روی کیک پخته بریزید و دست کم 6 ساعت در یخچال نگه دارید.

روش تهیه چیز‌کیک

ورقه‌های ژلاتین را 5 دقیقه در یک دوم پیمانه آب سرد بخیسانید. آن‌گاه پوره توت‌فرنگی و آبلیمو را در تابه کوچکی بریزید و روی حرارت بجوشانید.

ورقه‌های ژلاتین را از آب درآورید و بفشارید تا آب اضافیشان گرفته شود. سپس ژلاتین را به پوره بیفزائید و هم بزنید تا حل شود.

حالا پوره را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک شود. شیرعسلی و خامه را 20 دقیقه در فریزر بگذارید تا کاملا خنک شوند.

حالا خامه، شیر عسلی، پنیر خامه‌ای و وانیل را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.

حالا پوره توت‌فرنگی، پوست لیمو و توت‌فرنگی خرد کرده را به مخلوط خامه بیفزائید و هم بزنید.

 

برچسب ها: کیک کودک، آموزش شیرینی، شیرینی پزی، آموزش کیک، کیک تولد، چیز کیک شکلات، چیز کیک توت فرنگی تعداد بازديد: 1093 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این کیک چیست؟

فیلم روز
تصویر روز