مربا یکی از خوراکیهایی است که به راحتی در منزل میتوانید با انواع میوهها درست کنید و در وعده صبحانه یا عصرانه یا برای تزئین کیک و شیرینی و دسر از آن استفاده نمایید. مربای چند میوه هم با توجه به میوههایی که در ترکیب آن استفاده میکنید میتواند طعمهای جدید و متفاوت و خوشمزهای به سفره شما اضافه کند.
اگر سری به یخچالتان زدید و متوجه شدید تعدادی از میوهها در حال پلاسیده شدن هستند، قبل از این که مجبور شوید میوهها را دور بیندازید، میتوانید همه را پوست بگیرید و رنده کنید و یک مربای چند میوه خوشمزه با آنها آماده کنید.
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه مربای زردآلو
مربای سیب، هویج، به
مواد لازم برای ۸ نفر:
سیب | نیم کیلو |
هویج | نیم کیلو |
به | نیم کیلو |
شکر | ۱.۵ کیلو |
هل | ۱ قاشق غذاخوری |
آبلیمو | ۱ قاشق غذاخوری |
آب | ۴ لیوان |
طرز تهیه
سیب، هویج و به را درشت رندده کنید و با ۴ لیوان آب ولرم در قابلمهای بزرگ بریزید و به مدت ۱۵ دقیقه روی حرارت متوسط بپزید. شکر را اضافه کنید و هم بزنید و صبر کنید بجوشد و به قوام بیاید.
آبلیمو و هل را اضافه کرده و بعد از ۲ دقیقه شعله را خاموش کنید. دم کنی روی قابلمه بگذارید و صبر کنید ۱۲ ساعت مربا استراحت کند تا میوهها کاملا به هم مزه بدهد و سپس در ظرف شیشهای در یخچال نگهداری نمایید.
بیشتربخوانید:
7 فوت کوزه گری پخت مربای توت فرنگی
مربا چند میوه هویج و پرتقال
مواد لازم:
هویج فرنگی | یک کیلو |
خلال پرتقال یا نارنج | ۱ - ۲ عدد |
شکر | ۱.۵ کیلوگرم |
خلال پسته | صد گرم |
آب | ۴ تا ۶ لیوان |
طرز تهیه
آب پرتقال را بگیرید و پوست پرتقال را خلالی خرد کنید. خلال پوست پرتقال را سه بار به مدت ۵ دقیقه بجوشانید و در صورت نیاز چند بار در آب سرد خیس نمایید و آبش را عوض کنید تا تلخیاش گرفته شود. بهتر است این فرایند را از شب قبل شروع کنید.
هویج را پوست بگیرید و به صورت خلالهای باریک و بلند خرد کنید. شکر و آب را مخلوط کرده در قابلمهای مناسب بریزید و وقتی به جوش آمد، هویج را اضافه کنید و بپزید.
زمانی که مربا کمی غلیظ شد، خلال پوست پرتقال و آب پرتقال را اضافه کنید و بجوشانید تا قوام بیاید.
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه مربا هلو ؛ خوش طعم و معطر
مربای توت سیاه + طرز تهیه
مربای گل گاو زبان + طرز تهیه
مربا مخلوط سیب و کشمش
مواد لازم:
سیب | ۲ کیلو گرم |
شکر | ۲ کیلو گرم |
کشمش | ۱ لیوان |
لیمو ترش | ۲ عدد |
چوب دارچین | ۲ عدد |
طرز تهیه
سیب را پوست بگیرید و درشت خرد کنید و به همراه دارچین، شکر و کشمش و کمی آب در قابلمه بریزید و بجوشانید تا غلیظ شود. آب دو عدد لیمو را اضافه کنید و بجوشانید تا قوام بیاید. بعد از سرد شدن در شیشه بریزید و در یخچال نگهداری نمایید.
مربا چند میوه سیب و هویج
مواد لازم:
هویج | ۲ کیلو |
سیب | نیم کیلو |
آب لیمو | یک استکان یا آب نارنج یک و نیم استکان |
پوست پرتقال ، لیمو یا نارنج رنده شده ریز | نصف قاشق غذاخوری |
طرز تهیه
هویج را پوست بگیرید و رنده کنید. سیب را پوست بگیرید و به اندازه دلخواه خرد کنید. کمی اب به قابلمه اضافه کنید و روی حرارت متوسط بگذارید. سیب و هویج را اضافه کرده بجوشانید. شکر را به همراه آبلیمو یا آب نارنج اضافه کنید و صبر کنید تا مربا قوام بیاید.