Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 5 خرداد 1399 - 11:48

3
خرداد
مربای توت سیاه + طرز تهیه

مربای توت سیاه + طرز تهیه

حالا که فصل توت سیاه رسیده بهترین فرصت است تا مربای آن را درست و صبحانه‌های جذابی را آماده کنیم.

حالا که فصل توت سیاه رسیده بهترین فرصت است تا مربای آن را درست و صبحانه‌های جذابی را آماده کنیم.

طرز تهیه مربای توت سیاه؛ نوبرانه‌ای جذاب

مواد لازم:

توت سیاه............یک کاسه

شکر............یک کاسه

آب............یک و نیم کاسه

طرز تهیه مربای توت سیاه؛ نوبرانه‌ای جذاب

 

طرز تهیه و دستور پخت:

۱. شکر و آب را داخل قابلمه بریزید و بگذارید به جوش بیاید روی حرارت به مدت ۱۰ دقیقه بجوشد تا قوام بیاید و بعد ساقه‌های توت سیاه را جدا کنید و داخل آب و شکر اضافه کنید و حرارت را روی ملایم قرار دهید تا شیرینی شیره به خورد توت‌ها بگیرد. سپس زیر آن را خاموش کنید و اجازه بدهید سرد شود و داخل ظروف در دار داخل یخچال نگهداری کنید.

منبع : ایرنا

بیشتر بخوانید:

مربای گل گاو زبان + طرز تهیه

طرز تهیه مربای لبو + خوشمزه و خوشرنگ

فوت و فن پخت حرفه ای مربا خانگی

روش های جلوگیری از تلخ شدن مربا گل محمدی

مربای سیب و هویج + طرز تهیه

مربای به ؛ یک مربا با عطر پاییز

برچسب ها: مربا، دلیل شکرک زدن مربا، مربا توت سیاه، مربای توت، طرز تهیه مربای توت سیاه تعداد بازديد: 51 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز