هلو یکی از میوههای خوش طعم و معطر است . مربای تهیه شده از این میوه نیز فوق العاده خوشمزه است. مربا هلو به عنوان صبحانه مورد استفاده قرار میگیرد و آن را میتوان به عنوان دسر و یا میان وعده نیز استفاده کرد.
هلو یکی از میوههای تابستانی با خاصیتهای فراوانی است که با درست کردن مربا یا کمپوت از آن میتوانید در فصلهای دیگر سال نیز آن را استفاده کنید. این مربا دستور پخت دشواری ندارد و شما به راحتی میتوانید این مربای خوشمزه را تهیه کنید و در وعدههای غذایی مختلف میل کنید.
بیشتر بخوانید:
مربای بهارنارنج + طرز تهیه
مواد لازم
هلو.............۵۰۰ گرم
شکر...........۳ الی ۴ لیوان
آبلیمو.........نصف قاشق غذا خوری
آب.............به مقدار لازم
وانیل.............یک چهارم قاشق چایخوری
مراحل پخت
ابتدا هلوها را به قطعات دلخواه برش دهید و هسته آنها را جدا کنید.
اگر دوست داشتید میتوانید پوست آنها را بگیرید.
برای پوست گرفتن هلو، در یک قابلمه مقداری آب بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا آب به جوش آید. سپس هلوها را به مدت ۳۰ تا ۴۵ ثانیه در آب جوش ریخته و بلافاصله در آب سرد بریزید تا پوست آن به راحتی جدا شود.
سپس هلوها را با مقداری آب، شکر در قابلمه ریخته و روی حرارت بگذارید تا حدود ۳۰ تا ۴۰ دقیقه بجوشد.
در پایان پخت مربا میتوانید مقدار کمی آبلیمو به آن اضافه کنید.
بعد از جوشیدن مربا میتوانید اسانس دلخواهتان و یا وانیل را به آن اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.
بعد خنک شدن مربا آن را در ظرف شیشهای ریخته دریخچال قرار دهید.
منبع: غذالند
بیشتر بخوانید: