Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 19:51

3
تیر
۷فوت کوزه گری پخت مربای توت فرنگی

۷فوت کوزه گری پخت مربای توت فرنگی

در گزارش زیر ۷ نکته مهم برای پخت مربای توت فرنگی را به شما آموزش می دهیم.میوه‌هایی که برای مربا در نظرمی گیرید، سالم و بدون لک باشد و زیاد رسیده نباشد .

میوه‌هایی که برای مربا در نظرمی گیرید، سالم و بدون لک باشد و زیاد رسیده نباشد ودر صورتی که شکر یا خاکه قند شما تمیز نیست و رنگ آن زرد است می‌توانید برای هر یک کیلوگرم آن یک عدد سفیده تخم مرغ را با چنگال خوب به هم بزنید و آن را به شربت در حال جوش اضافه کنید و از صافی رد کنید تا رنگ آن شفاف شود.

 بیشتر بخوانید:

طرز تهیه مربای زردآلو

۷ نکته کلیدی برای پخت مربای توت فرنگی

 

 بیشتر بخوانید:

طرز تهیه مربا هلو ؛ خوش طعم و معطر

مربای توت سیاه + طرز تهیه

مربای گل گاو زبان + طرز تهیه

 

در ادامه به نکات دیگر در این باره می‌پردازیم که مناسب حال و هوای این روزهاست.

۱-برای تهیه مربا یا شربت توجه داشته باشید که حرارت زیاد یا به مدت زیاد بوی شربت را نامطبوع می‌کند.

۲-شربت مربا را آن قدر بجوشانید تا قوام بیاید، اگر مقداری ازمربا را در نعلبکی بریزید و با یک قاشق وسط آن خطی بکشید، دو قسمت کاملاً جدا به وجود بیاید.

۳-هیچ وقت مربای گرم را در شیشه نریزید، صبر کنید تا خنک شود.

۴-برای جلوگیری از شکرک زدن مربای میوه‌های شیرین از آب لیمو استفاده کنید.

۵-آب‌لیمو را ۱۵-۱۰ دقیقه قبل از برداشتن ظرف مربا از روی حرارت به آن اضافه کنید.

۶-بهتر است برای پخت مربا از قابلمه لعابی استفاده کنید.

۷- موقع پخت مربا درِ قابلمه را باز بگذارید تا رنگ آن تغییر نکند.

منبع: خراسان

برچسب ها: مربا، مربای توت فرنگی تعداد بازديد: 1081 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز